🔥İndirim Lenovo Legion 25-10 24.5" 0.5 Ms (Mprt) 320Hz IPS Gaming Monitor 6.999 TL

cs2 için alınır mı alınmaz mı sistemim rx 7700xt 12gb ryzen 5 7500f

mprt açınca parlaklık düşüyor mu
şöyle bir sıkıntı var. Osd de mprt default olarak off şu an ve değiştiremiyorum. nedenini bilmiyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

cs2 için alınır mı alınmaz mı sistemim rx 7700xt 12gb ryzen 5 7500f
alınır tabi az önce girdim gayet güzel

şöyle bir sıkıntı var. Osd de mprt default olarak off şu an ve değiştiremiyorum. nedenini bilmiyorum

bu bütçe için gayet güzel yani

gysnc vs. açtıysan sanırım o deaktif oluyor

sizde cs2 oynuyosanız cs2 için bi değerlendirirseniz güzel olur bende cs2 için almayı düşünüyorum çünkü

mprt açınca parlaklık düşüyor mu
düşüyor baya artıramıyorum da

sizde cs2 oynuyosanız cs2 için bi değerlendirirseniz güzel olur bende cs2 için almayı düşünüyorum çünkü
az önce girdim bi yarım saat. ben baya beğendim ama alienware alsaydım nasıl bir deneyim sunardı onu düşünüyorum şu an. tabi arada 5kı lık bir fark var. değer mi değmez mi bilmiyorum. bu bütçe için gayet güzel

Bu arada arkadaşlar monitör G-SYNC destekliyor fakat monitör ayarlarından acamiyoruz Nvidia denetim masasından 3D Ayarlar > Genel ayarlar > monitör teknolojisi > G-SYNC olarak seçilmesi gerekiyor Nvidia ekran kartı olanlarda bu ayar gözükmüyorsa driverlerini guncelleyip reset atsın bilgisayara.

Hocam 1 adet ölü piksel çıktı başka hiçbir sıkıntısı yok ne yapalım iade değişim oluyor mu?

Ekler

• 17616458055152774162814135265019.webp
    17616458055152774162814135265019.webp
    1 MB · Hit: 37
Son düzenleme:
Bu arada arkadaşlar monitör G-SYNC destekliyor fakat monitör ayarlarından acamiyoruz Nvidia denetim masasından 3D Ayarlar > Genel ayarlar > monitör teknolojisi > G-SYNC olarak seçilmesi gerekiyor Nvidia ekran kartı olanlarda bu ayar gözükmüyorsa driverlerini guncelleyip reset atsın bilgisayara.

Hocam 1 adet ölü piksel çıktı başka hiçbir sıkıntısı yok ne yapalım iade değişim oluyor mu?
Et gitsin hepsiburada kabul ediyor

Ölü pixel çıkma durumunda hepiburada iade kabul eder mi?
Koşulsuz şartsız 14 gün boyunca iade hakkın var zaten sıkıntı yok istersen kapından alıyorlar. Servisle hiç uğraşmaya gerek yok 20 30gün sürer süreç ölü piksel çıkarsa iade et 2 3güne yatiyor para tekrar sipariş verirsin.

oynuyorum monitoru aldım 240hz de ghosting neredeyse yok 320 de test edemedim hdmi ile baglıyorum ve renkleri guzel canlı sıyah kontrastıda gercekten cok ıyı bence alınır

oynuyorum monitoru aldım 240hz de ghosting neredeyse yok 320 de test edemedim hdmi ile baglıyorum ve renkleri guzel canlı sıyah kontrastıda gercekten cok ıyı bence alınır
bende displayport kablosu var dp ile bağlasam daha mı iyi olur siz neden hdmi kablosu ile bağladınız

bende displayport kablosu var dp ile bağlasam daha mı iyi olur siz neden hdmi kablosu ile bağladınız
Çünkü monitörde hdmi 2.1 versiyonu var. Hdmi 2.1 1080pde max 240hz destekliyor. Bildiğim kadarıyla kutudan dp kablo çıkıyor zaten. Arkadaş tahminen dpyi açıp kasaya takmakla uğraşmak yerine direkt kasaya takılı olan hdmi ile test etmiş.

Bu arada g-sync soran arkadaşlar için manueline baktım. hdmida sadece freesync premium dp de adaptivesync var.

1761668342116.webp

Son düzenleme:
Geri