şöyle bir sıkıntı var. Osd de mprt default olarak off şu an ve değiştiremiyorum. nedenini bilmiyorummprt açınca parlaklık düşüyor mu
alınır tabi az önce girdim gayet güzelcs2 için alınır mı alınmaz mı sistemim rx 7700xt 12gb ryzen 5 7500f
bu bütçe için gayet güzel yanişöyle bir sıkıntı var. Osd de mprt default olarak off şu an ve değiştiremiyorum. nedenini bilmiyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
alınır tabi az önce girdim gayet güzel
gysnc vs. açtıysan sanırım o deaktif oluyorşöyle bir sıkıntı var. Osd de mprt default olarak off şu an ve değiştiremiyorum. nedenini bilmiyorum
bu bütçe için gayet güzel yani
sizde cs2 oynuyosanız cs2 için bi değerlendirirseniz güzel olur bende cs2 için almayı düşünüyorum çünküşöyle bir sıkıntı var. Osd de mprt default olarak off şu an ve değiştiremiyorum. nedenini bilmiyorum
bu bütçe için gayet güzel yani
düşüyor baya artıramıyorum damprt açınca parlaklık düşüyor mu
az önce girdim bi yarım saat. ben baya beğendim ama alienware alsaydım nasıl bir deneyim sunardı onu düşünüyorum şu an. tabi arada 5kı lık bir fark var. değer mi değmez mi bilmiyorum. bu bütçe için gayet güzelsizde cs2 oynuyosanız cs2 için bi değerlendirirseniz güzel olur bende cs2 için almayı düşünüyorum çünkü
Et gitsin hepsiburada kabul ediyorBu arada arkadaşlar monitör G-SYNC destekliyor fakat monitör ayarlarından acamiyoruz Nvidia denetim masasından 3D Ayarlar > Genel ayarlar > monitör teknolojisi > G-SYNC olarak seçilmesi gerekiyor Nvidia ekran kartı olanlarda bu ayar gözükmüyorsa driverlerini guncelleyip reset atsın bilgisayara.
Hocam 1 adet ölü piksel çıktı başka hiçbir sıkıntısı yok ne yapalım iade değişim oluyor mu?
Tabi ki ederÖlü pixel çıkma durumunda hepiburada iade kabul eder mi?
Koşulsuz şartsız 14 gün boyunca iade hakkın var zaten sıkıntı yok istersen kapından alıyorlar. Servisle hiç uğraşmaya gerek yok 20 30gün sürer süreç ölü piksel çıkarsa iade et 2 3güne yatiyor para tekrar sipariş verirsin.Ölü pixel çıkma durumunda hepiburada iade kabul eder mi?
oynuyorum monitoru aldım 240hz de ghosting neredeyse yok 320 de test edemedim hdmi ile baglıyorum ve renkleri guzel canlı sıyah kontrastıda gercekten cok ıyı bence alınırsizde cs2 oynuyosanız cs2 için bi değerlendirirseniz güzel olur bende cs2 için almayı düşünüyorum çünkü
bende displayport kablosu var dp ile bağlasam daha mı iyi olur siz neden hdmi kablosu ile bağladınızoynuyorum monitoru aldım 240hz de ghosting neredeyse yok 320 de test edemedim hdmi ile baglıyorum ve renkleri guzel canlı sıyah kontrastıda gercekten cok ıyı bence alınır
Çünkü monitörde hdmi 2.1 versiyonu var. Hdmi 2.1 1080pde max 240hz destekliyor. Bildiğim kadarıyla kutudan dp kablo çıkıyor zaten. Arkadaş tahminen dpyi açıp kasaya takmakla uğraşmak yerine direkt kasaya takılı olan hdmi ile test etmiş.bende displayport kablosu var dp ile bağlasam daha mı iyi olur siz neden hdmi kablosu ile bağladınız