Kanka bir şey sorucam o kadar fark saydın sadece 10 fps mi fark ediyor video için sağolYani her şeyi farklıdır muhtemelen.
Ram markaları,
Soğutma sistemleri,
Anakart yapısı,
Ssd markası,
Ekran kartı watt değerleri.
Biri 17k iken diğeri 23k olması lazım.
Genel olarak 10fps falan fark oluyor.
Ama yapı olarak legion 5 tabi çok daha şık.
Eğer güzel bir ekipmanın yoksa ucuzu alıp parayı oraya harcayabilirsin.
Hatta güzel bir monitör bile alabilirsin.
Karar senin.
Zaten ekran kartları genel olarak 10-20 fps fark eder.Kanka bir şey sorucam o kadar fark saydın sadece 10 fps mi fark ediyor video için sağol
Anladım peki soğutma ve sessizlikte fark varmıdır yani varsa ne kadar vardır anakart yapısı yazmışsınız o nasıl bir etki eder sonuçta işlemcide ekran kartıda aynı 2 bilgisayardada size şu şekilde sormak isterim farka değermi diğer sorularımıda cevaplarsanız çok müteşekkir olurumZaten ekran kartları genel olarak 10-20 fps fark eder.
130w 3060 ile 100w 3070 hemen hemen aynı mesela.
Valla hocam youtubeden ısı testlerine bakmak lazım ezbere bilmiyorum.Anladım peki soğutma ve sessizlikte fark varmıdır yani varsa ne kadar vardır anakart yapısı yazmışsınız o nasıl bir etki eder sonuçta işlemcide ekran kartıda aynı 2 bilgisayardada size şu şekilde sormak isterim farka değermi diğer sorularımıda cevaplarsanız çok müteşekkir olurum
Fark ne kadar? Eğer fazla değilse kesinlikle Legion 5'e değer, geçen yılın en iyi laptoplarından bir tanesi genel olarak(soğutma, kasa kalitesi, performans).Anladım peki soğutma ve sessizlikte fark varmıdır yani varsa ne kadar vardır anakart yapısı yazmışsınız o nasıl bir etki eder sonuçta işlemcide ekran kartıda aynı 2 bilgisayardada size şu şekilde sormak isterim farka değermi diğer sorularımıda cevaplarsanız çok müteşekkir olurum
Bende o şekilde düşünüyorum ama bende emin değilimFark ne kadar? Eğer fazla değilse kesinlikle Legion 5'e değer, geçen yılın en iyi laptoplarından bir tanesi genel olarak(soğutma, kasa kalitesi, performans).