🔥İndirim LENOVO Legion R24e - 3.899 TL

moodyleta

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
176
Çiçek gibi fiyat. Akakçedeki son 1 yıl en düşük fiyatıyla aynı. Kuponu kullanmayı unutmayın

1757512364623.webp

hepsiburadada fiyat indirip bindirmeyle 400 tl daha pahalı

1757512422240.webp

Çiçek gibi fiyat. Akakçedeki son 1 yıl en düşük fiyatıyla aynı. Kuponu kullanmayı unutmayın

Alıntıyı görüntüle
4 kere aldım 4 ü de ölü pikselli çıktı geri yolladım kronik sorunlu bu

Biraz şans bence dostum. Ürün yorumları hem trendyolda hemde forumda çok fazla. @İsimbulamajim de bu ürünü övüyordu diye hatırlıyorum hatta. Önce açtığı başlıklara baktımda 4274 tl den başlıklar var 😁

Aktif kullanıyorum parlaklığı çok sorun etmezseniz ki ben güneşli ortamda bile görebiliyordum güzel monitör bir üst hoparlörlü modeli vardı o da güzel diye biliyorum, renk gamutu vs çok iyi, gözleriniz hassas ise biraz ağrıtabiliyor onun dışında pek bir sorunu yok ölü piksel sorunu da yaşamadım hepsiburadadan almıştım ben
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hdr var ama açtığınızda parlaklık çok düşüyor çok kötü duruyor

Alıntıyı görüntüle
hocam sizin indirim konular neden hep trendyol dikkatimi çekiyor.

bu monitör çok güzel değil özellikle plastik aksam geri dönüşümden yapılmış gibi kalitesiz. panel ise renk, canlılık ve parlaklık olarakta kötüydü haberiniz olsun, ben 3300tl iken alıp iade ettim.

bu monitör çok güzel değil haberiniz olsun, ben 3300tl iken alıp iade ettim.
güzel tespit hocam ama en uygunlarını genelde orada buluyorum. Bir de akakçeye va yansımıyor o yüzden herkesin gözünden kaçıyor gibi.
Bak hepsiburadada attım %5 indirim algısı yaratıp yaptıkları fiyata bak

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,511
Üyeler
183,847
Son üye
bexonway
Geri