TATİL150
Cep telefonu, küçük ev aletleri, beyaz eşya, altın hariç.
Ghosting ölü pixel falan diyorlar durumu nasıl?TATİL150
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Ghosting ölü pixel falan diyorlar durumu nasıl?
İncelemeyi okurken bile gözlerim kanadı vasat bir monitör gibi duruyor biraz daha üzerine çıkıp daha iyileri tercih edilebilir gibi duruyor. 4k uygun gaming monitör için fakat tercih etmem ben.Rehber: 180 Hz Lenovo Legion R24e alınır mı?
Parlaklık Maksimum parlak 237CD ölçülmüş, berbat bir değer. OLED monitör olmadığı sürece bu kadar düşük parlaklık kabul edilemez. Kontrast Kontrastı gayet iyi. Ortalama IPS Kontrast'ı 1000:1 iken bu monitör 1236:1 ölçülmüş. Renk Sıcaklığı...techolay.net
Değerler gayet iyi, neye göre gözlerin kanadı sorması ayıptır?İncelemeyi okurken bile gözlerim kanadı vasat bir monitör gibi duruyor biraz daha üzerine çıkıp daha iyileri tercih edilebilir gibi duruyor. 4k uygun gaming monitör için fakat tercih etmem ben.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ama bütçesine göre alınabilir kesinlikle.
vasat bir monitor degil kesinlikle. hatta bu paraya bedava bu monitor. ihtiyaci olanlar degerlendirsin.İncelemeyi okurken bile gözlerim kanadı vasat bir monitör gibi duruyor biraz daha üzerine çıkıp daha iyileri tercih edilebilir gibi duruyor. 4k uygun gaming monitör için fakat tercih etmem ben.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ama bütçesine göre alınabilir kesinlikle.
Fiyatına göre kesinlikle tercih edilebilir hocam ondan yana sorun yokvasat bir monitor degil kesinlikle. hatta bu paraya bedava bu monitor. ihtiyaci olanlar degerlendirsin.
Son zamanlarda ürünleri fiyatlarına göre değerlendirmeme huyu çok türedi. Çoğu yerde böyle oluyor.Değerler gayet iyi, neye göre gözlerin kanadı sorması ayıptır?