Helal sana, çok havalısın.Aynı soru senin içinde geçerli. En azından ben epeyden bakıyorum sizin gibi kafadan sallamıyorum![]()
Helal sana, çok havalısın.Aynı soru senin içinde geçerli. En azından ben epeyden bakıyorum sizin gibi kafadan sallamıyorum![]()
Ama halen cevabı bekliyorum agaç etme beni burdaHelal sana, çok havalısın.
Sen kazandın. Epeyden bakmayı akıl edemedim, bravo sana.Ama halen cevabı bekliyorum agaç etme beni burda![]()
Ozaman senden rica ediyorum forumdaki kişileri yanlış bilgilendirme. Seningibi çok fazla kişi kafadından element atıyorSen kazandın. Epeyden bakmayı akıl edemedim, bravo sana.![]()
Haklısın, bilgilendiririm üstad.Ozaman senden rica ediyorum forumdaki kişileri yanlış bilgilendirme. Seningibi çok fazla kişi kafadından element atıyor![]()
kusura bakmayın sizi diğer arkadaş sandımSanada demedim sen niye alındın şimdi? Lenovoya laf eden arkadaş epeyden monitör kıyaslaması yapıyor. Önceki yorumlarından gördüğüm için öyle dedim.
Sen iade etmedin sanırım değişim yaptırdın yada iade edip tekrar sipariş verdin her halükarda iade edebilirsinHocam heryerde bu monitörün önerdikleri için aldim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Hocam benim sorun standby filan degil
Hocam benden bahsediyorsan epeyden kıyaslama yaptığım yok. Sadece herkes önerdiği için güvendim ve aldim
Hocam iadeyi kabul ettiler zaten. Yenisi geldi yine aynı sorun
Evet hocam değisim talep ettim. Şimdi parayı gerip alıp üstüne para koyup başka monitor alıcamSen iade etmedin sanırım değişim yaptırdın yada iade edip tekrar sipariş verdin her halükarda iade edebilirsin