1 msde ghosting oluşuyor. 4 msde oluşmuyor bir gariplik var benim monitörümde o zaman.
Seviye 5 dediği şöyle level 4 oluyor çünkü ilk level overdrive kapalı oluyor.Seviye 5'te Denediniz Mi ?
![]()
Blur Busters TestUFO Motion Tests. Benchmark for monitors & displays.
Blur Busters UFO Motion Tests with ghosting test, 30fps vs 60fps vs 120hz vs 144hz vs 240hz, PWM test, motion blur test, judder test, benchmarks, and more.www.testufo.com
Daha İyi Anlamak İçin Bu Şekilde Kullan .
Bu arada bu fiyata inanılmaz iyi bir monitör VIP kalitesinde süper çok iyi duruşu bile süper 4500 e yine alınır bu 3999 dan aldım bizim reisimiz sağolsunknka 8K yükle tüm siteyi kaplasın fotolar
Düzgün, iade etmelik durum yok
Şu an gayet iyi.
İade et bırak monitörden anlayan alsın modeli yeni 180hz gamebooster falan bak.
örnek editörİade et bırak monitörden anlayan alsın modeli yeni 180hz gamebooster falan bak.
Reisim menü kısmından Color Settings girilmiyor, gri gözüküyor. Fabrika ayarlarına döndür dedim yine aynı şekilde duruyor ve varm'da duruyor gibi renkler sarımsı. Biraz ayarlamaya çalıştım ama yeterince olmadı gibi. Bunu nasıl düzeltebilirim acaba ?İade et bırak monitörden anlayan alsın modeli gamebooster falan bak.
İnsanlar neden panik hep dediğim gibi deneyim deneyim deneyim. 200 den fazla monitör deneyimledim 2 adet monitör kullanan adam bana akıl vermeye kalkıyor maalesef bu monitörde de aynı şeyler yaşandı "Panel ne?" paniği neden oluştu? neden insanlar da hemen gelsin monitörü test edeyim tribi oluştu? çünkü haterlarım kurallara uymayınca forumdan uzaklaştırılıyor ve bu tarz fırsat ürünü paylaştığımda insanları bilerek panikleştiriyor ve itibarsızlaştırmaya çalışıyorlar.@Abdullah Hacıgül @AydınZafer Bu arada başka bir forumdan bu konuda deneyimli bir arkadaşın talimatları ile fabrika menüsünden panel nosuna (M25HAN01.B) baktık. HP Omen 25i ile aynı panele ve backlight a sahipler. Displaysprec sitesinde yazılan panel no hatalı yani.
Kontrol etmek isteyen olursa;
Monitör kapalı iken, arka taraftaki joysticke basılı iken On tuşuna bastığınız zaman, ön taraftaki led turuncu moda geçiyor ve ana menüde en altta F çıkıyor. F sekmesine giriş yaptığınızda fabrika menüsünde panel idsini kontrol edebilirsiniz. Çıkmak için monitörü kapatıp açın.