Sık sık gördüğümüz indirimler zaten bunlar. Sırf reklam, iş birliği yapılacak diye millete ballandıra ballandıra, efsane indirim, son dakika ekstra indirim daha aldık diye anlatmaya gerek yok.4500 TL lik üründe 500 TL indirim var daha ne kadar olacak ? memnun değilsen iade et 500 TL kar a geçmişsin daha ne istiyon
Aga monitor ayarlarindan hangi porta taktiysan onu sec bir de laptopta ekran ayarlarından bu ekrani uzat ya da bu ekrani yinele kısmını seç ana ekran için. Bulamazsan sabah fotoğraf atayim oyle deneyelim.Bu standby mode şeyini nası çözdünüz ya
Hocam bu olay normal mi yani? sizce iade edilmeli mi?4500 den 500 lira indirim %11,11 indirim yapıyor farkındasın değil mi? Kaldı ki monitörün 4000 liraya rakibi yok.
Dönüştürücü ile yine aynı randımanı alırsınız. Laptobun displayport desteklemesi lazım. hdmi ile kullanmaya devam edin.
Bu ışık sızması değil ips glow. Her ips panelde yaşanır kiminde az kiminde çok. Ben rahatsız edici düzeyde bulmuyorum.
Yaptım olmadıAga monitor ayarlarindan hangi porta taktiysan onu sec bir de laptopta ekran ayarlarından bu ekrani uzat ya da bu ekrani yinele kısmını seç ana ekran için. Bulamazsan sabah fotoğraf atayim oyle deneyelim.
Hiç mi görüntü gelmiyor yoksa geliyor daha sonra standby mode mi diyor? Bir de port degistirmeyi dener misin? Ve kablo HDMI kac destekliyor? Ona gore monitor bagliyken uygulamadan herz dusurup görüntü almaya calisabiliriz.Yaptım olmadı
Hiç gelmiyor, kablo 1.4 144hz destekliyor, 165 de destekliyor olması lazım emin değilim. Driver kuramadım ya.Hiç mi görüntü gelmiyor yoksa geliyor daha sonra standby mode mi diyor? Bir de port degistirmeyi dener misin? Ve kablo HDMI kac destekliyor? Ona gore monitor bagliyken uygulamadan herz dusurup görüntü almaya calisabiliriz.
Mümkünse driveri ve Artery i ya da sadece Artery i yükleyip, 144hz de görüntü almayi dener misin bir?Hiç gelmiyor, kablo 1.4 144hz destekliyor, 165 de destekliyor olması lazım emin değilim. Driver kuramadım ya.
Dur hocam kabloda sıkıntı varmış değiştirince görüntü geldi, bakıyorum şu an.Mümkünse driveri ve Artery i ya da sadece Artery i yükleyip, 144hz de görüntü almayi dener misin bir?
Tamamdir, umarım sorun cikmaz. Keyifli kullanimlar.Dur hocam kabloda sıkıntı varmış değiştirince görüntü geldi, bakıyorum şu an.
Sağolun hocam, driver ve control centeri kurdum. Ölü piksel testi yaptım çıkmadı çok şükür. İnce renk ayarlarını falan yapmadım ama daha, ayar tavsiyesi falan varsa alırım.Tamamdir, umarım sorun cikmaz. Keyifli kullanimlar.
Neutral modu seçip kontrastı biraz düşürdüm ben. Gün icinde isiga göre parlaklık ayari yapiyorum. HDR Movie modunda. Overdrjve Level 2. MPRT kapali. Başka hatırlamıyorum su an. Sevindim her seyin iyi olmasına.Sağolun hocam, driver ve control centeri kurdum. Ölü piksel testi yaptım çıkmadı çok şükür. İnce renk ayarlarını falan yapmadım ama daha, ayar tavsiyesi falan varsa alırım.