Benim monitörde 1 parmak mavi pikseller olması sonucunda iade ettim.bu gün gidip asus vg279ql1a modelini aldım.ne ölü piksel ne ışık sızması renkler müthiş daha önceki monitörumde asusdu boş yere macera aramışım.
Hangi model o?Yolla kanka. 4binde olsa 10bit monitörler var 7kya. Asus bile yeni modeli 4200tl. Hdr 10 hemde.
Beyler monitöre laptop üzerinden bağlanıyorum. Oyun oynarken sanki görüntü çok kalitesiz gibi ya. Piksel pikselmiş gibi geliyor. CS'yi düşük ayarlarda oynarım normalde ama bu monitörde oynayınca çamur gibi görüntü oluyor. Var mı önereceğiniz ayarlar.
Bende fazladan 165 Hz 0.5 MS monitor var istersen yaz intagramandan görüşelim burakxsrnÜrün 4500 TL olmuş. Daha farklı önerisi olan var mı ? Yoksa bunu almalı mıyım? bütçe 4500 maksimum.
Bende de var aynısı, yollayacağım.Benim monitörde bu şekilde çıktı sadece siyahda belli oluyor 27 inç modelini almıştım. Fiyatı 1 k artmış geri yollamalimiyim?Alıntıyı görüntüle
hocam sizin çareniz Va panel almak bu fiyat bandında. Siyah kontrastını daha iyi veriyor. IPS bakmayın. Black smearing denen bir olay var ondan şikayetçi olmayacaksanız VA panel bakın.Şu IPS glowing fazla olduğu için iade etmek istiyorum bu monitörü. Yani böyle sıkıntı olacağını bilseydim gidip hp omen alırdım gigabyte g24f-2 alırdım. Moral bozucu bir olay.
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Mavi pikseller dediğiniz nası hocam düz çizgi halinde mi?Benim monitörde 1 parmak mavi pikseller olması sonucunda iade ettim.bu gün gidip asus vg279ql1a modelini aldım.ne ölü piksel ne ışık sızması renkler müthiş daha önceki monitörumde asusdu boş yere macera aramışım.
Bencede yolla netten aldıklarımızın çoğu iade edilenler.bana iade geldi tahminimce çünkü kutu sonradan bantlanmistı.Bende de var aynısı, yollayacağım.
Evet düz çizgi halinde sadece siyahta belli oluyor galiba sıkışmış pikseldi.sorun etmeyip kullanicaktım ama 1 parmak boyutunda uzaktan belli oluyodu.Mavi pikseller dediğiniz nası hocam düz çizgi halinde mi?
Bende durum bu yolluyorum iadeye.Bencede yolla netten aldıklarımızın çoğu iade edilenler.bana iade geldi tahminimce çünkü kutu sonradan bantlanmistı.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Evet düz çizgi halinde sadece siyahta belli oluyor galiba sıkışmış pikseldi.sorun etmeyip kullanicaktım ama 1 parmak boyutunda uzaktan belli oluyodu.