Neler Yeni

Ana Konu Lenovo Legion R25i-30 Kullanıcıları

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Seyfullah Sadıkoğlu
"Standby mode" yazısı gelip kapanıyordu. Lenovo teknik servisi çözüm bulamadı, yt'de çözüm videosu yok. Kapatıp açın defalarca düzelebilir diyorlar. İade ettim. Sorunlu çıkabiliyor, dikkat edin.
üstad ben yeni nvdia sürücüsünü kurdum. 3 gündür problem yok. ilginç bakalım tekrar olacak mı göreceğiz.

edit: problem 3 gün olmadı ama bugün gene başıma geldi. sorun devam ediyor. çok ilginç bir sorun bu. günlerce olmuyor ama sonra olabiliyor. bence yazılımsal bir sorun. düzelebilir diye düşünüyorum.

Son düzenleme:

furkan2

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
furkan
üstad ben yeni nvdia sürücüsünü kurdum. 3 gündür problem yok. ilginç bakalım tekrar olacak mı göreceğiz.

edit ; program 3 gün olmadı ama bugün gene başıma geldi. sorun devam ediyor. çok ilginç bir sorun bu. günlerce olmuyor ama sonra olabiliyor. bence yazılımsal bir sorun. düzelebilir diye düşünüyorum.
çok garip bende hiç olmadı 1 defa bile.

abdulkadir1998

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
358
İsim
Abdulkadir ÇİFTÇİ
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar, Oyun, Kişisel Bakım
Instagram
https://www.instagram.com/abdulkadir_1998
Twitter
AbdulKadir_1998
Bende kullanıyorum bu monitörü ilk başlarda hiç böyle şeyler olmadı pc açınca standby yazıyor klavyeye 2 3 dokunuyorum çözülüyor sorun :D yani oda nadir oluyor daha açılmadığı olmadı

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Seyfullah Sadıkoğlu
çok garip bende hiç olmadı 1 defa bile.
Yok üstad baya kişide varmış bu problem. kabloyu çıkar tak yapınca geliyor gelmesine de mantığını anlamadım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bende kullanıyorum bu monitörü ilk başlarda hiç böyle şeyler olmadı pc açınca standby yazıyor klavyeye 2 3 dokunuyorum çözülüyor sorun :D yani oda nadir oluyor daha açılmadığı olmadı
klavye ile olmuyor bende üstad. ben laptop ile kullanıyorum. kabloyu çıkar tak yapınca geliyor ancak. o da birkaç deneme sonrasında.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Emre

Lenovo Legion R25i-30 24.5 monitörü aldım bir kere açtım görüntü geldi ama pcyi yeniden başlattığımda kasa klavye ve mouse çalışıyor ama monitör kendini stand by moda alıyor görüntü gelmiyor kabloyu 2-3 kez çıkarıp taktım monitör üzerinden güç düğmesine de bastım sonuç hala aynı sorun nedir? çözümü nedir?​

Bugün Aynı Sorun Bendede Oldu. HDMİ Kablosu ile Bağladığımda Görüntü Geliyor Ancak DP Kablosu İle Görüntü Gelmiyor. Çözüm Var mı ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu lanet monitörü aldığım güne lanet olsun 3 saattir dp kablo ile standby dan çıkmaya çalışıyorum. Monitöre tekme tokat gireceğim nedir bu ***** problemin çözümü
Hocam Sorunu Çözebildin mi ?

Son düzenleme:

abdulkadir1998

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
358
İsim
Abdulkadir ÇİFTÇİ
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
Twitter
AbdulKadir_1998
Arkadaşlar ben yeni dp kablosu aldım eğer görüntünüz bulanıksa dp kablosunu değiştirip öyle deneyin bende gözle görülür bir kalite artışı oldu yada bana öyle geliyor ama şuan eskisinden iyi olduğunu söyleyebilirim

furkan2

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
furkan
Arkadaşlar ben yeni dp kablosu aldım eğer görüntünüz bulanıksa dp kablosunu değiştirip öyle deneyin bende gözle görülür bir kalite artışı oldu yada bana öyle geliyor ama şuan eskisinden iyi olduğunu söyleyebilirim
Kablo da sorun olduğunu biliyordum hemen yeni kablo siparişini verdim.

Adriatique

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Sabit kalmamıştım ki, videoyu yeni açmıştım. Sonra Discord'dan mesaj geldi bir bakayım dedim ekranda bu izler var.

Valla yok ne yazık ki 14 günü geçeli çok oldu.
Yaşamış olduğunuz sorun için servisten iade/değişim raporu talep edin, hatalı ürün gelmiş size.

abdulkadir1998

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
358
İsim
Abdulkadir ÇİFTÇİ
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
Twitter
AbdulKadir_1998

T A N I K

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Sarp Yılmaz
Bende bu şekilde ışık sızması var. Bide bir tane ölü piksel vardı değişim istedim yaptılar. Yeni gelende de aynı şekilde kahverengi bir ışık sızması var. Sizde ışık sızması hiç yok mu? Yeniden değişime yollasam mı?

4499a866-3f6f-40bc-a163-e532271fe606.jpg

e6794afb-9b46-4abb-9855-2640590ce754.jpg

Gif Man

80+ Gold
Beyler Menü Üzerinden Bazı Ayarlarda Kısıtlama Var Onu Nasıl Çözebiliriz ?

Top Bottom