Neler Yeni

Ana Konu Lenovo Legion R25i-30 Kullanıcıları

seza66

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Seza
Monitörler geldi kasa piyasada yok DA-G9 u bekiliyom inşallah monitörlerde bir sorun cikmaz 😂

Ekler

• IMG_20231125_203736.jpg
    IMG_20231125_203736.jpg
    2.6 MB · Hit: 209

for4sh

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Erdem
Dostlar benim monitörüm de bugün geldi. Monitör gurmesi değilim. Yaklaşık 3-4 saattir kullanıyorum. Ölü piksel , ghosting ve ışık sızması sorunlarına rastlamadım gayet güzel bir paneli var. İlk kullanmaya başladığımda overclock edip 180 hz'e aldım ve yaklaşık 3 saat 180 hz'de kaldı üçüncü saatin sonunda 165 hz'e geçti otomatik olarak. Sebebini tam anlayamadım ama söylenenlere göre bende yarım saat sonunda 165 hz'e düşme olmadı. Sarımsı renk konusu benim de dikkatimi çekti ama biraz osd menüyü kurcalayınca color temp.'in fabrika çıkışı warmda olduğunu fark ettim ve neutrale alınca beyazlar gerçekten beyaz oldu. Parlaklık konusuna gelecek olursam osd menüden parlaklık değerini 100'e çektim ve karanlık odada gerçekten göz alan bi parlaklık değeri var bilmiyorum ne kadar sağlıklı ama kendinize göre ayarlayabilirsiniz :D. Henüz GSYNC deneme fırsatım olmadı gerçi nasıl yapılacağını da bilmiyorum araştırmam lazım.
Son olarak Philips 21.5 inch 60 hz TN panel monitörden buna geçen birisi olarak dünyam renklendi mutluyum :)
Arkadaşlar ek olarak G-SYNC'i şimdi
bu videodaki adımları izleyerek çalıştırdım. Pendulum demoda test ettim sorunsuz çalışıyor.

Hoparlörleri de günlük kullanımda idare eder. Şahsi düşüncem, müzik dinleyeyim veya film izleyeyim diyecek olursanız üzebilir. Logitech'in 5+1 ses sistemi ve oyuncu kulaklığını kullanan birisi olarak beni tatmin etmedi ve çok da kullanacağımı düşünmüyorum. Hoparlörden fazla beklentiniz olmasın.

murty

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
murat cihan
G-SYNC olayını AMD ekran kartlarında nasıl açıyoruz?

Ozan Ada

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Ozan Ada
@Abdullah Hacıgül @AydınZafer Bu arada başka bir forumdan bu konuda deneyimli bir arkadaşın talimatları ile fabrika menüsünden panel nosuna (M25HAN01.B) baktık. HP Omen 25i ile aynı panele ve backlight a sahipler. Displaysprec sitesinde yazılan panel no hatalı yani.

Kontrol etmek isteyen olursa;

Monitör kapalı iken, arka taraftaki joysticke basılı iken On tuşuna bastığınız zaman, ön taraftaki led turuncu moda geçiyor ve ana menüde en altta F çıkıyor. F sekmesine giriş yaptığınızda fabrika menüsünde panel idsini kontrol edebilirsiniz. Çıkmak için monitörü kapatıp açın.

murty

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
murat cihan
Yahu konuyu okumazsınız anlarım da kelimenin tam anlamıyla bir mesaj öncesine bakarsanız anlatıldığı videoyu görürsünüz…
Yahu videoda Nvidia ekran kartları için gösteriyor, bana laf atmadan önce sen düzgün izleseydin keşke...

Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
onur eren kuş
Arkadaşlar ek olarak G-SYNC'i şimdi
bu videodaki adımları izleyerek çalıştırdım. Pendulum demoda test ettim sorunsuz çalışıyor.

Hoparlörleri de günlük kullanımda idare eder. Şahsi düşüncem, müzik dinleyeyim veya film izleyeyim diyecek olursanız üzebilir. Logitech'in 5+1 ses sistemi ve oyuncu kulaklığını kullanan birisi olarak beni tatmin etmedi ve çok da kullanacağımı düşünmüyorum. Hoparlörden fazla beklentiniz
Yanlış anlama amacım muhalefet olmak değil ama 5+1 zaten monitörle aynı fiyat😅

oliveforge99

80+ Silver
Biraz araştırdım da Radeon Sowftare>Ekran ayarlarında AMD FreeSync varmış galiba onu açmamız gerekiyormuş pc ye geçince bakacağım.
Evet ama freesync aynı şey değil gsync ile. Gsync daha gelişmiş bir sistem ve sadece nvdia kartlar kullanabiliyor maalesef.

murty

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
murat cihan
+ si olur eksisi olmaz hocam freesync senin yararina olan bisey yirtilmalari gecikmeyi en aza indirmek icin
Bir kaç yerde input lagı arttırır diye gördümde o yüzden sordum, açıyorum öyleyse.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,012,025
Üyeler
160,334
Son üye
rtoxx
Top Bottom