Arkadaşlar ek olarak G-SYNC'i şimdiDostlar benim monitörüm de bugün geldi. Monitör gurmesi değilim. Yaklaşık 3-4 saattir kullanıyorum. Ölü piksel , ghosting ve ışık sızması sorunlarına rastlamadım gayet güzel bir paneli var. İlk kullanmaya başladığımda overclock edip 180 hz'e aldım ve yaklaşık 3 saat 180 hz'de kaldı üçüncü saatin sonunda 165 hz'e geçti otomatik olarak. Sebebini tam anlayamadım ama söylenenlere göre bende yarım saat sonunda 165 hz'e düşme olmadı. Sarımsı renk konusu benim de dikkatimi çekti ama biraz osd menüyü kurcalayınca color temp.'in fabrika çıkışı warmda olduğunu fark ettim ve neutrale alınca beyazlar gerçekten beyaz oldu. Parlaklık konusuna gelecek olursam osd menüden parlaklık değerini 100'e çektim ve karanlık odada gerçekten göz alan bi parlaklık değeri var bilmiyorum ne kadar sağlıklı ama kendinize göre ayarlayabilirsiniz . Henüz GSYNC deneme fırsatım olmadı gerçi nasıl yapılacağını da bilmiyorum araştırmam lazım.
Son olarak Philips 21.5 inch 60 hz TN panel monitörden buna geçen birisi olarak dünyam renklendi mutluyum
Yahu konuyu okumazsınız anlarım da kelimenin tam anlamıyla bir mesaj öncesine bakarsanız anlatıldığı videoyu görürsünüz…G-SYNC olayını AMD ekran kartlarında nasıl açıyoruz?
Yahu videoda Nvidia ekran kartları için gösteriyor, bana laf atmadan önce sen düzgün izleseydin keşke...Yahu konuyu okumazsınız anlarım da kelimenin tam anlamıyla bir mesaj öncesine bakarsanız anlatıldığı videoyu görürsünüz…
Yanlış anlama amacım muhalefet olmak değil ama 5+1 zaten monitörle aynı fiyatArkadaşlar ek olarak G-SYNC'i şimdibu videodaki adımları izleyerek çalıştırdım. Pendulum demoda test ettim sorunsuz çalışıyor.
Hoparlörleri de günlük kullanımda idare eder. Şahsi düşüncem, müzik dinleyeyim veya film izleyeyim diyecek olursanız üzebilir. Logitech'in 5+1 ses sistemi ve oyuncu kulaklığını kullanan birisi olarak beni tatmin etmedi ve çok da kullanacağımı düşünmüyorum. Hoparlörden fazla beklentiniz
Düzgün izledim de yanlış okumuşuz. Haklısın. Öyle bir durum yok maalesefYahu videoda Nvidia ekran kartları için gösteriyor, bana laf atmadan önce sen düzgün izleseydin keşke...
Biraz araştırdım da Radeon Sowftare>Ekran ayarlarında AMD FreeSync varmış galiba onu açmamız gerekiyormuş pc ye geçince bakacağım.Düzgün izledim de yanlış okumuşuz. Haklısın. Öyle bir durum yok maalesef
Evet ama freesync aynı şey değil gsync ile. Gsync daha gelişmiş bir sistem ve sadece nvdia kartlar kullanabiliyor maalesef.Biraz araştırdım da Radeon Sowftare>Ekran ayarlarında AMD FreeSync varmış galiba onu açmamız gerekiyormuş pc ye geçince bakacağım.
Bunu mu açmalıyım hocam ? FPS oyunlara negatif etkisi oluyor mu ?Evet ama freesync aynı şey değil gsync ile. Gsync daha gelişmiş bir sistem ve sadece nvdia kartlar kullanabiliyor maalesef.
+ si olur eksisi olmaz hocam freesync senin yararina olan bisey yirtilmalari gecikmeyi en aza indirmek icinBunu mu açmalıyım hocam ? FPS oyunlara negatif etkisi oluyor mu ?
Alıntıyı görüntüle
Bir kaç yerde input lagı arttırır diye gördümde o yüzden sordum, açıyorum öyleyse.+ si olur eksisi olmaz hocam freesync senin yararina olan bisey yirtilmalari gecikmeyi en aza indirmek icin