ardakorkmaz06
80+
Ölü piksel şans işi. Her monitörde, her marka modelde çıkabiliyor.Ölü piksel kralı monitör strikes back again Zaman zaman tekrar atağa kalkıp duruyor bu monitör.
İyi monitör olduğu biliniyor fakat ölü pikselsiz gelme ihtimali Allah'a kalmış. artık kaç kez iade edersiniz ölü pikselsiz denk getirebilmek için tamamen şans meselesi.
3 Gun once aldım bugun elime ulaştı, 1 tane ölü pixel var ghosting ve ışık sızması çıkmadı benimkinde ama şans işi başkaları bayq problem yaşamış, ayrıca fiyatı 1 aydır böyle indirim yokÖlü piksel şans işi. Her monitörde, her marka modelde çıkabiliyor.
Arkadaş sipariş etti geldi bugün ölü piksel çıkmadı, tabii herkese aynı olacak diye bir şey de yok.Ölü piksel kralı monitör strikes back again Zaman zaman tekrar atağa kalkıp duruyor bu monitör.
İyi monitör olduğu biliniyor fakat ölü pikselsiz gelme ihtimali Allah'a kalmış. artık kaç kez iade edersiniz ölü pikselsiz denk getirebilmek için tamamen şans meselesi.
Ölü piksel vesaire olmadan geleceğimi bilsem bu fiyata çekilecek ilk monitör derdim de işte ...
Ben kullanıyorum çok memnunum.Kullanan var mı? 2K monitör arıyorum.
Hocam daha dün elime ulaştı ve ne bir ölü piksel nede bir sorun var temiz tabi ki şans işiÖlü piksel kralı monitör strikes back again Zaman zaman tekrar atağa kalkıp duruyor bu monitör.
Ölü piksel vesaire olmadan geleceğimi bilsem bu fiyata çekilecek ilk monitör derdim de işte ...