Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Lenovo Legion R27QE 27" 2k 180Hz 0.5ms Monitör 4.299TL

GirayHan

80+ Platinum

GirayHan

80+ Platinum

GirayHan

80+ Platinum
Ben bu lenovo danışmanıyla konuşurken iptal demedi bu nasıl oluyor anlamadım herkesin iptal olursa dalga geçiyorlardır.
stok fazlası olabilir. şöyle anlatayım mesela 2 ürün kaldı ama 3 kişi aldı 3. kişinin ürünü iptal ediyolar. dur bakalım konuya genel olarak iptal ss'leri gelirse o zaman anlaşılır. sadece iptal yazanlara şahsen ben güvenmem ne demişler NO SS NO GÜVEN.

Fantastiktürk

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dediğini tam anlayamadım. Zaten 2k ucuz IPS monitör atmışım linkte.
VA Panel Samsung Panel kullanıyorum.Lakin markası James Donkey. Görüntü kalitesi kötü de değil . Monitörler birçok faktöre göre değerlendirilir. Gerekirse kullanıcı deneyimlerine de bakılır.
Her şey tabii ki para değil o konuda haklısın. Her pahalı monitör illa kaliteli görüntü sunacak diye bir şey yok.
Yeterince açik söylememişim.

Yav neyse boşver şu an beynim çok çalışmıyor düzgün açıklayamam. Silindi.

Son düzenleme:
stok fazlası olabilir. şöyle anlatayım mesela 2 ürün kaldı ama 3 kişi aldı 3. kişinin ürünü iptal ediyolar. dur bakalım konuya genel olarak iptal ss'leri gelirse o zaman anlaşılır. sadece iptal yazanlara şahsen ben güvenmem ne demişler NO SS NO GÜVEN.
anker kulaklıkta böyleydi 399tl sattılar sonra iptal ettiler birçok kişiye'de teslim ettiler thh verdim red yedim boşa macera aramaya grek yok red veriyorlar.

GirayHan

80+ Platinum
anker kulaklıkta böyleydi 399tl sattılar sonra iptal ettiler birçok kişiye'de teslim ettiler thh verdim red yedim boşa macera aramaya grek yok red veriyorlar.
satıcıya güçlük oluşturacak fiyat yoksa kazanırsın.

örnek ürün piyasa fiyatı 10 bin tl fakat sen 400 liraya aldın. burda yukarda yazdığım devreye giriyor.

örnek ürün piyasa fiyatı 10 bin tl fakat sen 6 bine aldın. burda yukarda yazdığım devreye girmiyor bu kez vitrinde olan üründe satıştan kaçınma olayı devreye giriyor bunda kazanırsın.

özetle sunulan fiyat hayatın olağan akışına uygun olacak yani piyasa fiyatına yakın olacak.

• Beğen
Reaksiyonlar: 7mit
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,064,217
Üyeler
169,089
Son üye
bay birileri
Top Bottom