10.30 da siparis gectim benim suan hala siparisiniz alindi olarak duruyor
Ben bu lenovo danışmanıyla konuşurken iptal demedi bu nasıl oluyor anlamadım herkesin iptal olursa dalga geçiyorlardır.satıcı hepsiburada değil.
stok fazlası olabilir. şöyle anlatayım mesela 2 ürün kaldı ama 3 kişi aldı 3. kişinin ürünü iptal ediyolar. dur bakalım konuya genel olarak iptal ss'leri gelirse o zaman anlaşılır. sadece iptal yazanlara şahsen ben güvenmem ne demişler NO SS NO GÜVEN.Ben bu lenovo danışmanıyla konuşurken iptal demedi bu nasıl oluyor anlamadım herkesin iptal olursa dalga geçiyorlardır.
şu pazar yerlerinde satıcıya bakmayı ne zaman öğrenceksiniz?Monitör stoğa girmiş 11kdan
Yeterince açik söylememişim.Dediğini tam anlayamadım. Zaten 2k ucuz IPS monitör atmışım linkte.
VA Panel Samsung Panel kullanıyorum.Lakin markası James Donkey. Görüntü kalitesi kötü de değil . Monitörler birçok faktöre göre değerlendirilir. Gerekirse kullanıcı deneyimlerine de bakılır.
Her şey tabii ki para değil o konuda haklısın. Her pahalı monitör illa kaliteli görüntü sunacak diye bir şey yok.
Öğrenmeyeceğiz kardeşim.şu pazar yerlerinde satıcıya bakmayı ne zaman öğrenceksiniz?
anker kulaklıkta böyleydi 399tl sattılar sonra iptal ettiler birçok kişiye'de teslim ettiler thh verdim red yedim boşa macera aramaya grek yok red veriyorlar.stok fazlası olabilir. şöyle anlatayım mesela 2 ürün kaldı ama 3 kişi aldı 3. kişinin ürünü iptal ediyolar. dur bakalım konuya genel olarak iptal ss'leri gelirse o zaman anlaşılır. sadece iptal yazanlara şahsen ben güvenmem ne demişler NO SS NO GÜVEN.
satıcıya güçlük oluşturacak fiyat yoksa kazanırsın.anker kulaklıkta böyleydi 399tl sattılar sonra iptal ettiler birçok kişiye'de teslim ettiler thh verdim red yedim boşa macera aramaya grek yok red veriyorlar.
Kaç adet almıştınız?