sipariş tarihi neyi anlamadın?10:41 diyor?
hepsiburada kolay kolay günahini bile vermez ama bayanlara verir sebebi bayan olması tt'de biri şu su çok güzel tadı nasıl diye hp etiketlemiş hp'de hemen ücretsiz gönderim sağlamış 1500'tl susatıcıya güçlük oluşturacak fiyat yoksa kazanırsın.
örnek ürün piyasa fiyatı 10 bin tl fakat sen 400 liraya aldın. burda yukarda yazdığım devreye giriyor.
örnek ürün piyasa fiyatı 10 bin tl fakat sen 6 bine aldın. burda yukarda yazdığım devreye girmiyor bu kez vitrinde olan üründe satıştan kaçınma olayı devreye giriyor bunda kazanırsın.
Sen sus başka bir şey yazıyorum oraya.sipariş tarihi neyi anlamadın?
Kendi etmiş olabilir, öyleyse neden attı anlamadımUmarım stok yetmeyenleri iptal diyorlardır sadece.
enteresan valla ilk defa senden duyuyorum.hepsiburada kolay kolay günahini bile vermez ama bayanlara verir sebebi bayan olması tt'de biri şu su çok güzel tadı nasıl diye hp etiketlemiş hp'de hemen ücretsiz gönderim sağlamış 1500'tl su
Sinirlerim oynadı ya o kadar kişiye sorup iptal yersek ağır söveceğim sanırım.Kendi etmiş olabilir, öyleyse neden attı anlamadım
bende ona dikkat ettim. iptal sebebini genelde altta yazarlar. hatalı fiyat sebebi ile iptal edilmiştir xxx kartınıza iade edilmiştir diye. arkadaşın attığı ss'te bu bilgi yok.Kendi etmiş olabilir, öyleyse neden attı anlamadım
haydaaaa
Evet benden ondan şüphelendim.bende ona dikkat ettim. iptal sebebini genelde altta yazarlar. hatalı fiyat sebebi ile iptal edilmiştir xxx kartınıza iade edilmiştir diye. arkadaşın attığı ss'te bu bilgi yok.
gchhgkdhgkhg
Aynı ben
Bu ürün alıp iade etme olayının cılkını çıkardılar. Kamera alıp işini hallettikten sonra iade edeni bile duydum. Haliyle kalite düşüyor. Ben daha sorun yaşamadım , inşallah yaşamamenteresan valla ilk defa senden duyuyorum.
bende geçen amazonu verdim thh kazandım. mail atmışlar kupon verdik + parayı iade ettik diye. hb harici amazonda da oluyor bu tarz şeyler. amazonda bozdu bu aralar.
Eldeki monitörde gidecek.iptal yiyen forum üyeleri anlık
""