Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Lenovo Legion R27QE 27" 2k 180Hz 0.5ms Monitör 4.299TL

satıcıya güçlük oluşturacak fiyat yoksa kazanırsın.

örnek ürün piyasa fiyatı 10 bin tl fakat sen 400 liraya aldın. burda yukarda yazdığım devreye giriyor.

örnek ürün piyasa fiyatı 10 bin tl fakat sen 6 bine aldın. burda yukarda yazdığım devreye girmiyor bu kez vitrinde olan üründe satıştan kaçınma olayı devreye giriyor bunda kazanırsın.
hepsiburada kolay kolay günahini bile vermez ama bayanlara verir sebebi bayan olması tt'de biri şu su çok güzel tadı nasıl diye hp etiketlemiş hp'de hemen ücretsiz gönderim sağlamış 1500'tl su :D

B1L0

Hayırlı forumlar
Moderatör
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,830
İsim
bilo
İlgilendiği Kategoriler
Her şeyden ufak ufak

GirayHan

80+ Platinum
hepsiburada kolay kolay günahini bile vermez ama bayanlara verir sebebi bayan olması tt'de biri şu su çok güzel tadı nasıl diye hp etiketlemiş hp'de hemen ücretsiz gönderim sağlamış 1500'tl su :D
enteresan valla ilk defa senden duyuyorum.

bende geçen amazonu verdim thh kazandım. mail atmışlar kupon verdik + parayı iade ettik diye. hb harici amazonda da oluyor bu tarz şeyler. amazonda bozdu bu aralar.

GirayHan

80+ Platinum
Kendi etmiş olabilir, öyleyse neden attı anlamadım
bende ona dikkat ettim. iptal sebebini genelde altta yazarlar. hatalı fiyat sebebi ile iptal edilmiştir xxx kartınıza iade edilmiştir diye. arkadaşın attığı ss'te bu bilgi yok.

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,530
İsim
Mehmet Aslan
haydaaaa :D
Satın alan diğer üyelerin bekleyiş :kekw:

1727956161750.png

fruko.gzz

80+ Silver
bende ona dikkat ettim. iptal sebebini genelde altta yazarlar. hatalı fiyat sebebi ile iptal edilmiştir xxx kartınıza iade edilmiştir diye. arkadaşın attığı ss'te bu bilgi yok.
Evet benden ondan şüphelendim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Alıntıyı görüntüle
gchhgkdhgkhg
Mesaj otomatik birleştirildi:

Alıntıyı görüntüle
Aynı ben

GirayHan

80+ Platinum

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,530
İsim
Mehmet Aslan
enteresan valla ilk defa senden duyuyorum.

bende geçen amazonu verdim thh kazandım. mail atmışlar kupon verdik + parayı iade ettik diye. hb harici amazonda da oluyor bu tarz şeyler. amazonda bozdu bu aralar.
Bu ürün alıp iade etme olayının cılkını çıkardılar. Kamera alıp işini hallettikten sonra iade edeni bile duydum. Haliyle kalite düşüyor. Ben daha sorun yaşamadım , inşallah yaşamam :D

Top Bottom