Hocam tecrübeli gibisiniz Ben de bendeki monitörü yarın vericem kargoya, uğraştırıyo mu hepsiburada yoksa direkt iadeyi kabul ediyorlar mı?Yok 3 kez denedim olmadı. Yarın iade ediyorum ve lenovo defterini kapatıyorum.
Hocam tecrübeli gibisiniz Ben de bendeki monitörü yarın vericem kargoya, uğraştırıyo mu hepsiburada yoksa direkt iadeyi kabul ediyorlar mı?Yok 3 kez denedim olmadı. Yarın iade ediyorum ve lenovo defterini kapatıyorum.
Demi. Biz 50 sayfa boşuna konuşuyoruz.2 k 180 hz bi mönitör cok abartılıyor
11300TL ye çekmişler zaten fiyatı şuandaBen mi şanslıyım anlamadım millette hep sorunlu gelmiş. İlk aldığım üründe hiçbir problem yok fiyatına göre çok çok iyi bir monitör gecikme süresi olsun v.b. bu üründen önce Dell G2724D'ü baya araştırmıştım ve almayı da planlıyordum ama 6.800e neredeyse 10klık monitör ile eşit hatta gecikmede daha iyi bence şikayet etmemek gerek fiyatına göre.
Bence ilk kazık partiyi bize verdiler bunlarda sağlam olanlarFiyatını arşa çıkartmışlar yakında tekrar indirim yapıp sürerler piyasaya
eski fiyattan almıştım kargolanmasını bekliyorum hangi partiden gelir acabaBence ilk kazık partiyi bize verdiler bunlarda sağlam olanlar
Çok şükür ölü piksel ve ghosting sorunu çıkmadı ışık sızmasına akşam bakacağım çok net olmadı böyleŞu an ki monitörüm BenQ 2510s fiyat performans açısından bende aldım şu an ürün geldi denedikten sonra yazacağım
Sadece sizin için demiyorum genel bir bilgilendirme olsun diye diyorum:Çok şükür ölü piksel ve ghosting sorunu çıkmadı ışık sızmasına akşam bakacağım çok net olmadı böyle
Fiyatı 11 milyar olmuş şans işi gerçekten bana da sorunsuz geldi inşallah iade ile uğraşan arkadaşlara da böyle gelir