Neler Yeni

Lenovo Legion R27QE 27 2k 180Hz 0.5ms Monitör Sepette 7103TL Pazarama

flamerood

80+

Telefon uygulamasından girince direkt gösteriyor web sitesi biraz bozuk olabilir.

Maximum karta özel vadesiz 6 taksiti var ondan bana baya avantajlı oldu aldım.

Monitörü daha önce alıp kullanan vs varsa tecrübelerini paylaşırsa sevinirim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

maximum karta özel %5 pazarama puan (200tl sınırı) ile de 6905 TL'ye geliyor.

Fantastiktürk

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Alınmaz.
Özellik olarak fiyatına göre çok iyi, kalite kontrolde çok sıkıntılı bir model. Yakin fiyatta MSI G274QPF E2 ya da Philips 27M2N5500 alınır. Fiyat farkı çokken de almak için satıcının iyi olması lazım ki değişim/iade kolay olsun. Sorunsuzunu bulmak için birkaç değişim gerekebilir.

flamerood

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Alınmaz.
Özellik olarak fiyatına göre çok iyi, kalite kontrolde çok sıkıntılı bir model. Yakin fiyatta MSI G274QPF E2 ya da Philips 27M2N5500 alınır. Fiyat farkı çokken de almak için satıcının iyi olması lazım ki değişim/iade kolay olsun. Sorunsuzunu bulmak için birkaç değişim gerekebilir.
hocam sizden philipsin bi altı olarak öneri istediğimde bunu önermiştiniz
sırf kroniğinden dolayı mı alınmaz

•KoRkMaZ•

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
493
İsim
Hasan Korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
OYUN VE BİLGİSAYAR PARÇALARI
ben kullanıyorum çok memnunum ama alanların çoğunda ölü pixel cıktı ya da monitör hiç açılmadı. ben şasnlıydım

flamerood

80+
Ben de taksit imkanı baya iyi olduğu için beğendim hazır param olsa başka modellere yönelebilirdim ama philips vs için taksit oranları ya yok ya da vade farklı şeklindeydi.

Ölü piksel çıkması durumunda değişim talebi oluyor mu?

Mefazzal

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
79
İsim
Zorlı
Ben de taksit imkanı baya iyi olduğu için beğendim hazır param olsa başka modellere yönelebilirdim ama philips vs için taksit oranları ya yok ya da vade farklı şeklindeydi.

Ölü piksel çıkması durumunda değişim talebi oluyor mu?
hepsiburadan aldı çoğu orada iade sıkıntısı çıkmadı. İade ettiler yeniden aldılar.

iboretti

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
İbrahim özmet
Aldım 500 tane ölü piksel çıktı ve iade ettim. Monitörden soğuyup ölü piksel olaylarıyla uğraşmamak için 2.el alsam mı diye düşünmüşlüğüm var. Sonrasında MSI G274QPF E2 aldım ve çok memnunum. Ekran olarak MSI daha iyi geldi gözüme. Kasalarının ikisi de aynı sağlam. 1k fazla verip MSI almanı öneririm.

flamerood

80+
Aldım 500 tane ölü piksel çıktı ve iade ettim. Monitörden soğuyup ölü piksel olaylarıyla uğraşmamak için 2.el alsam mı diye düşünmüşlüğüm var. Sonrasında MSI G274QPF E2 aldım ve çok memnunum. Ekran olarak MSI daha iyi geldi gözüme. Kasalarının ikisi de aynı sağlam. 1k fazla verip MSI almanı öneririm.
Siparişi geçtim ama iptal mi edeyim bilemedim hocam.

iboretti

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
İbrahim özmet
alıp deneyin hocam, şansınıza iyi çıkabilir. fiyatı uygun sonuçta. Daha bilgili olan arkadaşların yorumları da önemli. Bizler yüzeysel kullanıyoruz. Gerekirse iade yaparsınız. aldığınızda mutlaka ölü piksel testini atlamayın

flamerood

80+
Kasım indirimleri geçince elime ulaşacak sanırım sonrasında monitör bulamazsam diye bi endişe ediyorum ama bilemedim.

iboretti

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
İbrahim özmet
Kasım indirimleri geçince elime ulaşacak sanırım sonrasında monitör bulamazsam diye bi endişe ediyorum ama bilemedim.
Kasım indiriminde daha uyguna düşmüştü bu monitör. Uzun süre bekledim ama istediğim performansı alamadım bu kasımda 2K monitörler içinde. Sinirlenip indirimsiz vermiştim siparişi.

Fantastiktürk

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Kasım indiriminde daha uyguna düşmüştü bu monitör. Uzun süre bekledim ama istediğim performansı alamadım bu kasımda 2K monitörler içinde. Sinirlenip indirimsiz vermiştim siparişi.
Hocam bu kasımda alamadıysanız geçen kasımı görmek istemezdiniz. Bu sene 2K 144-180 düz IPS segmenti gayet iyiydi. 1 yıl geçmesine rağmen hem fiyatlar ucuzladı hem daha iyi ürünler çıktı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,916
Üyeler
161,357
Son üye
Halilvural27
Top Bottom