Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Lenovo Legion R27QE 2k 180HZ sepette 6934TL

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Okan
çektim birtane 7.124 TL'den. Fakat fiyatı şuan 7.499 tl yapmışlar :))

Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
- -
Sizce hangisi alınmalı hocam oyun için
Ben 5 yıldır Lenovo G24-10 kullanıyorum, markadan memnunum.

Bunun dışında @Fantastiktürk arkadaşın incelemesi mevcut ona bi göz atabilirsin;

Başlık '(12 Nisan 2025 GÜNCELLENDİ) Lenovo R27QE 27"/ IPS / 2K(QHD) / 180Hz / 1ms(GtG) Monitör İncelemesi'
https://forum.donanimarsivi.com/kon...qhd-180hz-1ms-gtg-monitor-incelemesi.1007928/

Ama başlıca renk gamı ve parlaklık farkından dolayı tercihim bu cihazdan yana oldu.

Umuyorum @fallegan ’ın da dediği gibi HB daha önceki ölü piksel/ışık sızması iadelerinden kalan malları bize iteklemiyordur 😂

Son düzenleme:

MaDMaxiBo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
ibrahim
7 8 bine çıkınca artık 32 inç monitörler daha mantıklı değil mi yaw?

Darkbahn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
89
İsim
Coco
2K'yı kaldıracak bir sisteminiz olması lazım. Çözünürlük arttıkça daha güçlü ekran kartı lazım olur.

1350-1500 arası kontrastı var bu modlein ve tepki süreleri gayet hızlı.
Oyle gozukmuyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
80
İsim
Father
DP çıkıyor içerisinden, son sürüm.

Arkadaşın bakiyesi varmış, ona özel bir durum. Şu an 7180 TL
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ölü pikselde koşulsuz iade alıyorlardı, araştırdım zamanında. Sıkıntılı gelirse iade eder tekrar alırız olmadı. Zaten bilinen bir sorun çıktığından beri, kalite kontrolu düzgün yapılmamış.
iade işi güzel ancak çok uzun sürüyor misal kargonu gelmesi 3 gün baktın iade ettin onlara 3 gün içerisinde gidiyor sonra inceleme yapıyorlar sonra araya haftasonu giriyor :D iş uzadıkca uzuyor

Bumbastik

80+ Bronze
Bu modelde kalite kontrol yapılmıyor oyüzden ucuza satılıyor, asus msi gibi firmalar atıyorum %25 e kadar ışık sızmasına tolerans gösteriyorsa bu marka ne kadar olursa olsun satışa sunuyor. bu yüzden ucuza satabiliyor. 2 tane aldım ikisnde de cok ciddi ışık sızması vardı. tabi ölü piksel varsa zaten ışık sızmasına gelmeden iade etmelisiniz. hepsiburadan alınıp kaç yüz tane iade edildi kim bilir. iadeler tekar satılıyor.

Genel olarak monitorler hakkında bir bilgi daha; sdr de ölü piksel yok diye hemen sevinmeyin hdr açıp tekrar bakın, hdr açınca ölü/stuck pixel oluşabiliyor.
Hocam ben bu üründen 2 kere iade ettim ve zerre ışık sızması yoktu. Fakat evimde ki asus da 4 köşeden de aşırı ışık sızması vardı. Bence biraz şans işi. Ölü pikselden iade ettim bu arada. Ve asusa bin basardi görüntü açısından resmen. Bu monitör asusdan çok daha iyi bana göre. O yüzden sağlam gelene kadar değişim yapacağım

7 8 bine çıkınca artık 32 inç monitörler daha mantıklı değil mi yaw?
Kanka oda çok büyük kaçıyor ya. Ben şimdi Helldivers için ambilight da aldım arkasına atmosferi tam yaşamak istiyorum bdbd

Dahası  
Reaksiyon skoru
80
İsim
Father
Hocam ben bu üründen 2 kere iade ettim ve zerre ışık sızması yoktu. Fakat evimde ki asus da 4 köşeden de aşırı ışık sızması vardı. Bence biraz şans işi. Ölü pikselden iade ettim bu arada. Ve asusa bin basardi görüntü açısından resmen. Bu monitör asusdan çok daha iyi bana göre. O yüzden sağlam gelene kadar değişim yapacağım

Kanka oda çok büyük kaçıyor ya. Ben şimdi Helldivers için ambilight da aldım arkasına atmosferi tam yaşamak istiyorum bdbd
valla hiç iade işlerine girmek istemiyorum çok yorucu sen değişim mi istedin para iadesi mi istedin

fallegan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Doğukan Yazıcı
Ilkinde değişim ikincisinde iade istedim şimdi tekrar aldım
Hocam değişim de iade kadar hızlı oluyor mu, iade yerine değişim isterim ben de. En hızlı şekilde olması için değişim nedenine ne diyoruz? Ölü piksel diyince servise gidiyor onu bekliyorsunuz vesaire diyorlardı.

Bumbastik

80+ Bronze
Hocam değişim de iade kadar hızlı oluyor mu, iade yerine değişim isterim ben de. En hızlı şekilde olması için değişim nedenine ne diyoruz? Ölü piksel diyince servise gidiyor onu bekliyorsunuz vesaire diyorlardı.
Hocam aynı gün hemen hemen iade oluyor zaten. X satıcısı gibi iade süresi çok uzun olmuyor valla ben 2 haftada 2 tane aldım iade ettim. Kargocu arkadaşlar kızdı biraz. Bizi uğraştırıyorsun diye dbnd.

fallegan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Doğukan Yazıcı
Hocam aynı gün hemen hemen iade oluyor zaten. X satıcısı gibi iade süresi çok uzun olmuyor valla ben 2 haftada 2 tane aldım iade ettim. Kargocu arkadaşlar kızdı biraz. Bizi uğraştırıyorsun diye dbnd.
Hakkımızı arıyoruz daha çok, yapacak bir şey yok. Teşekkür ettim hocam, bakalım umarım sorunsuz gelir. Ya da sizin 2 iadeden biri gelecek haha

Bumbastik

80+ Bronze
Hakkımızı arıyoruz daha çok, yapacak bir şey yok. Teşekkür ettim hocam, bakalım umarım sorunsuz gelir. Ya da sizin 2 iadeden biri gelecek haha
Hocam bilmiyorum o bantları sökerken veya keserken imkanı yok zarar vermeden acabilelim. Bana gelen hepsi sıfırdı

Top Bottom