Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Lenovo Legion R27QE 2k 180HZ sepette 6934TL

Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
- -
Evet beyler benim kumarım biter :) Değişimden ürün geldi iki saat önce. Başta kutu pek içime sinmedi açılmış gibi hissettirdi. Kurye de öyle bi şey varsa direkt geri götüreyim diyerek kapıda bekledi sağolsun. Baktım vida paketleri sıfır falan duruyordu bi şans vermek istedim. Yeteri kadar baktım bi kusur bulamadım, yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum.

alperugurcan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
211
İsim
Alper Uğurcan
Evet beyler benim kumarım biter :) Değişimden ürün geldi iki saat önce. Başta kutu pek içime sinmedi açılmış gibi hissettirdi. Kurye de öyle bi şey varsa direkt geri götüreyim diyerek kapıda bekledi sağolsun. Baktım vida paketleri sıfır falan duruyordu bi şans vermek istedim. Yeteri kadar baktım bi kusur bulamadım, yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum.
Sevindim h.o.

Bluelektro

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
432
İsim
Melih Baygör
Benim de değişimden gelen 2. Monitör sorunsuz çıktı. Kutu içeriği eksiksiz ve ilk açan bendim. Testleri yaptım sorunu yoktu. Fiyatına göre çok iyi bir monitör almış oldum.

Heliosis

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Barış
2 adet aldım, ikiside açılmamış geldi, 1 tanesini kurdum 10 numara 5 yıldız, tek kusur bulamadım. Yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim.

alperugurcan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
211
İsim
Alper Uğurcan
Hadi hayırlı olsun
Bir tek ben kaldım galiba bakalım bende huzura erişebilecek miyim

Ayan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
909
İsim
Mehmet
Hiç bir kusur bulamadım diyenlerin salladığı şurdan belli yapısı geriği ışık sızması olmayan ıps monitor olmaz az yada çok hepsinde mevcut.

Top Bottom