Neler Yeni

Yardım Lenovo Legion R27QE Monitör Test nasıl yapılır

serci

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
94
İsim
Sercan Güre
Merhaba, konuda ki modeli aldım bugün geldi testleri nasıl oluyor bilmiyorum sadece bilmeden yaptım ölü piksel testine baktım ekranda bir şey göremedim detaylı baktım hiç farklı bir renkte nokta yoktu. Ghosting testinde de nasıl ghosting oluyor bilmediğimden pek anlamadım video ile baktım benim için bir problem yok gibiydi ufo seperation 160px speed 960px ayarlarında hiç dokunmadan yaptım. Işık sızmasında da dümdüz siyahtı yani anlamadım onu da benim çok bilgim yok beni yönlendirebilirseniz sevinirim akşam 6'dan sonra tekrar deneyeceğim.

goygoy.x

80+
Ölü pikseli gözle görürdün eğer olsaydı. Ghosting de ekranındaki bir cismin (örneğin mouse imleci) bir yerden bir yere haraket ederken arkasında iz bırakarak gitmesidir. Haraket izi arttıkça izin büyüklüğü artar ve daha net görürsün. Genelde ghosting kronik sorun oluyor. Atıyorum VA panele sahip olanlarda ghosting olur.

•KoRkMaZ•

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
596
İsim
Hasan Korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
OYUN VE BİLGİSAYAR PARÇALARI

serci

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
94
İsim
Sercan Güre
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ölü pikseli gözle görürdün eğer olsaydı. Ghosting de ekranındaki bir cismin (örneğin mouse imleci) bir yerden bir yere haraket ederken arkasında iz bırakarak gitmesidir. Haraket izi arttıkça izin büyüklüğü artar ve daha net görürsün. Genelde ghosting kronik sorun oluyor. Atıyorum VA panele sahip olanlarda ghosting olur.
teşekkür ederim akşam tekrar bakacağım güncellerim konuyu çok sağolun

Top Bottom