Yardım lenovo Legion R27QE Ölü Pixel

Rogas

80+
Reaksiyon skoru
79
Konuda bahsedilen indirimde aldığım monitörü bugün teslim aldım. Yaptığım testlerde;
-Kırmızı renkte 1 adet ölü pixel yakaladım.
-Ghosting ve ışık sızması gözle görebildiğim kadarıyla idare eder.

Sizce 1 pixel için iade süreciyle uğraşılmalı mı? Hepsiburada sagıcılı iadede sorun yaşayacağımı sanmıyorum.

yani buna siz karar vereceksiniz aslında değişim isteyebilirsiniz belki bilmiyorum.
Rahatsız etmicek bi konumdaysa tutabilirsiniz.

Değişime de gönderebiliyormuşum galiba deneyen oldu mu

değişimle ölü pixel çıkmayana kadar deneyen oluyordu

Benim kullanmış olduğum MSİ marka 2 monitörümde de 1 er adet ölü piksel çıktı ama köşelerde olduğu için ve beni rahatsız etmediği için iade süreciyle uğraşmak istemedim ve halen kullanıyorum farkedilmiyor bile.. ama monitörün ortasında falan olsaydı muhtemelen iade edebilirdim beni rahatsız etmediği için uğraşmadım gözünüze çok takılmıyorsa bence uğraşmaya değmez

Benim kullanmış olduğum MSİ marka 2 monitörümde de 1 er adet ölü piksel çıktı ama köşelerde olduğu için ve beni rahatsız etmediği için iade süreciyle uğraşmak istemedim ve halen kullanıyorum farkedilmiyor bile.. ama monitörün ortasında falan olsaydı muhtemelen iade edebilirdim beni rahatsız etmediği için uğraşmadım gözünüze çok takılmıyorsa bence uğraşmaya değmez
Gelen üründe de çıkmayacağını bilsem rahat rahat değiştircemde bilemedim

Gelen üründe de çıkmayacağını bilsem rahat rahat değiştircemde bilemedim
Bu model fiyatina göre mükemmel ama kalite kontrol sıkıntısı var. 3 adet aldım 3ünde de ölü/sıkışmış piksel çıktı. Şimdi yeniden değişime göndericem. Bu sefer sıkıntısız gelecek inşallah. Kargoyla uğraşacak zamanınız varsa değiştirin bence

Bende de 1 adet soluk piksel çıktı direkt değişim başlattım.

bende de sol üst kenarda sıkışmış pixel çıktı iadeyle uğraşmadım hiç yani dediğim gibi duruma göre size göre düşünebilirsiniz.

Yeni üründe de çıkabilir, kullanıma engel değil hocam

Geri