Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Lenovo Legion R27QE 27" 2K 180HZ 0.5MSSepette 6459 TL - Kuponla 6269 TL

Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Ömür Can Gezer
Selamlar arkadaşlar malum monitörümüz indirime girmiş. Sepette 6459 TL oluyor. Eğer bu monitörü sipariş edip fiyat hatası nedeniyle iptal olduysa HB 200 TL indirim kodu veriyor. Onunla da 6259 TL olacak. Eğer kupon sizde mevcut değilse arayıp talep oluşturun. Az önce aradılar ve 200 TL kod verileceğini söylediler. İyi alışverişler.

Ekler

• Screenshot_20241009_104027_com_pozitron_hepsiburada_BottomNavigationActivity.jpg
    Screenshot_20241009_104027_com_pozitron_hepsiburada_BottomNavigationActivity.jpg
    534.8 KB · Hit: 130
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Can Çakır
Bu ürün fazla abartılıyor, kalite kontrolünde sorun varsa uzak durulmalı, 2 ay önce 6 bine aynı özellikte VA panel monitör aldım. VA görünce kaçmanıza gerek yok, 2. monitörüm IPS ve yeterli karanlıkta ikiside fark etmiyor, yok renk ışık parlaklık detaya takılacağınıza ürün daha kaliteli bir şekilde evinize geleceği garanti edilmiş olsun.

Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Ömür Can Gezer
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu ürün fazla abartılıyor, kalite kontrolünde sorun varsa uzak durulmalı, 2 ay önce 6 bine aynı özellikte VA panel monitör aldım. VA görünce kaçmanıza gerek yok, 2. monitörüm IPS ve yeterli karanlıkta ikiside fark etmiyor, yok renk ışık parlaklık detaya takılacağınıza ürün daha kaliteli bir şekilde evinize geleceği garanti edilmiş olsun.
Gelen üründe sorun varsa iade eder kurtulursunuz hocam. Satıcı Hepsiburada olunca böyle şeyler pek sorun olmuyor. Bence abartı yok, piyasaya göre uygun bir monitör.

RiZZoN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
69
İsim
AuF
Verilen kuponun ekran görüntüsünü ve sipariş iptalinin ekran görüntüsünü atar mısınız lütfen. Ben aradım istedim bana ürün fiyat hatasından dolayı otomatik iptal edildiği için kupon tanımlanamıyor dendi.

Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Can Çakır
Piyasada bu fırsatlar hep oluyor zaten onu demek istiyorum, geçen hafta 7200 e amazonda aynı özellikte monitör vardı 9 taksit peşin, bunda taksit de yok anlatabildim mi ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Ömür Can Gezer
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Verilen kuponun ekran görüntüsünü ve sipariş iptalinin ekran görüntüsünü atar mısınız lütfen. Ben aradım istedim bana ürün fiyat hatasından dolayı otomatik iptal edildiği için kupon tanımlanamıyor dendi.
Direkt talebin yanıtını ekliyorum hocam.
1000042812.jpg

RiZZoN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
69
İsim
AuF
Rİca etsem iptal edildiği kısmın da ss'ini atar mısınız. Bunu atınca farklı sebepten iptal edilmiştir diyeceğine adım gibi eminim. Bİr de sipariş numarası gizli tutulması gereken bir şey değilse örnek göstermek için onu da yazabilir misiniz ?

Fantastiktürk

80+ Bronze
Piyasada bu fırsatlar hep oluyor zaten onu demek istiyorum, geçen hafta 7200 e amazonda aynı özellikte monitör vardı 9 taksit peşin, bunda taksit de yok anlatabildim mi ?
VA paneldeki black smearingin ne olduğunu öğrendikten sonra burada bu kadar emek veren insanlara sallayabilirsiniz. İyi günler.

20K bandına kadar alınabilecek VA sayısı 3 5 falan. Kalanı alınmaz. Öneren de monitörden anlamıyordur dinlemenize gerek yok.

Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Ömür Can Gezer
Rİca etsem iptal edildiği kısmın da ss'ini atar mısınız. Bunu atınca farklı sebepten iptal edilmiştir diyeceğine adım gibi eminim. Bİr de sipariş numarası gizli tutulması gereken bir şey değilse örnek göstermek için onu da yazabilir misiniz ?
Hocam kendi kuponumdan olmak istemiyorum ondan dolayı sipariş no paylaşmayacağım. Size de kupon verilmesi lazım. Mutlaka talep oluşturun.
1000042816.jpg

Akhiore

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
714
İsim
Oğuzhan Aktaş
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak fırsatlar
Kasımda daha iyisi gelir mi sizce ne bilgisayarım ne monitörüm var kasım ayını bekliyorum ama önden monitörü de alabilirim

Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Ömür Can Gezer
Kasımda daha iyisi gelir mi sizce ne bilgisayarım ne monitörüm var kasım ayını bekliyorum ama önden monitörü de alabilirim
Hocam Eylül indirimleri mevcut indirimden daha iyiydi. Kasım bi ayrı olur ama bilemiyorum, ben olsam bu fiyattan bu monitörü alırdım.

Fantastiktürk

80+ Bronze
İncelemesi için bknz.:

Bu fiyat güzel. Kasimda iyi indirim olur mu yoksa fiyatlar artar mı ne olur belli değil. Bekleyip risk almak da şimdi almak da size kalmışm

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,009,646
Üyeler
159,952
Son üye
fsew345435
Top Bottom