I5-14500HX ne zamandan beri i7 13650hx ten çok daha iyi olmuş, ayrıca 39k verdikten sonra 40k ya gider tuf a 15 alırım. 37k ya yine model öneremediniz. benim maks bütçem 37k idiBuyrun hocam bu laptobu gecen arkadasa 32 ye aldik. Sizin islemciden cok daha iyi ekran kartindan cok daha iyi.
Hocam buyrun bu da sizinkinden daha iyi parca olarak 37k hemde iyi geceler https://www.trendyol.com/hp/victus-...rontId=1&countryCode=TR&language=tr&gads=truene alakası var ? boş boş çok bilmiş gibi konuşuyorsunuz. hadi bana 37k ya 4060 lı laptop önersene ? işlemcisi iyi olacak ama işlemci önemli 13650hx veya daha iyi bir işlemciye sahip olan bir model bekliyorum senden çok bilmiş
gozle gorulur bir fark yok iki islemci arasinda.I5-14500HX ne zamandan beri i7 13650hx ten çok daha iyi olmuş, ayrıca 39k verdikten sonra 40k ya gider tuf a 15 alırım. 37k ya yine model öneremediniz. benim maks bütçem 37k idi
Ayrica 13.nesilin problemli oldugunu saymiyorum bileHocam buyrun bu da sizinkinden daha iyi parca olarak 37k hemde iyi geceler https://www.trendyol.com/hp/victus-...rontId=1&countryCode=TR&language=tr&gads=true
Mesaj otomatik birleştirildi:
gozle gorulur bir fark yok iki islemci arasinda.
dostum senin akıl sağlığın yerinde değil galiba, kendi kendine tribe girip de iyi geceler ne yazıp kaçamazsın öyle. ryzen 5 7640HS ile nasıl i7 13650hx i kıyaslayıp ryzenin bu modeli daha iyi diyorsun. sırf 4060 diye atıyorsun modeliHocam buyrun bu da sizinkinden daha iyi parca olarak 37k hemde iyi geceler https://www.trendyol.com/hp/victus-...rontId=1&countryCode=TR&language=tr&gads=true
13. ve 14. nesil işlemcilere bazıları problemli diyor. yalnız laptoplarda öyle aham şaham bir sorun da yok. söyle bakalım sorunu neymişHocam buyrun bu da sizinkinden daha iyi parca olarak 37k hemde iyi geceler https://www.trendyol.com/hp/victus-...rontId=1&countryCode=TR&language=tr&gads=true
Ayrica 13.nesilin problemli oldugunu saymiyorum bile
arada gözle görülür bir fark yoksa neden çok daha iyi oluyor ?Hocam buyrun bu da sizinkinden daha iyi parca olarak 37k hemde iyi geceler https://www.trendyol.com/hp/victus-...rontId=1&countryCode=TR&language=tr&gads=true
Aldığınız laptop nedir? Konularınızda göremedimhocam yorumunuz hoşuma gitti. aldığım laptop hakkında ne düşünüyorsunuz ?
Asus g16 hocam i7 13650hx 4050 37k, bu paraya pahali oldugunu dusunuyorum ama benim icin ekran kartindan ziyade işlemci onemli.Aldığınız laptop nedir? Konularınızda göremedim
Öncelikle sadece 13. Nesil değil 14. Nesiller de sorunlu. Ayrıca Omen ve Victus serisi fabrikasyon olarak kısılmış işlemcilerle geliyor. 14500HX'li Victus alsanız benchmarklarda 13500HX'li HP harici herhangi bir cihazı geçemezsiniz gerisinde kalır. Son olarak panel kalitesi rezalet. anakart kalitesi çok zayıf olduğundan 1-2 sene sonra gözle görülür biçimde performans düşüşleri gözleyeceksiniz. Bunun kusursuz şekilde detaylı incelemesini Victus Neden Alınmaz başlığı ile arayıp bulabilirsiniz bir arkadaş ele almıştı konuyu. Kısacası 13500HX, 14500HX'li çöp Victus yerine 5K fazla verir 12500H dengi 7735HS RTX 4060 Tuf alıp hem %100sRGB ips paneli ile göz zevkinizi bozmazsınız hem de kısılmamış saf performansı köküne kadar yaşarsınızHocam buyrun bu da sizinkinden daha iyi parca olarak 37k hemde iyi geceler https://www.trendyol.com/hp/victus-...rontId=1&countryCode=TR&language=tr&gads=true
Hocam konudaki sistem ne kadar değişik ve tuhafsa sizinki de bi o kadar tuhaf BENCE. Postta 4070 ve panel için CPU katledilmiş, sizde de biraz CPU ve kusursuz kasa kalitesi için GPU katledilmiş maalesef.Asus g16 hocam i7 13650hx 4050 37k, bu paraya pahali oldugunu dusunuyorum ama benim icin ekran kartindan ziyade işlemci onemli.
Öncelikle sadece 13. Nesil değil 14. Nesiller de sorunlu. Ayrıca Omen ve Victus serisi fabrikasyon olarak kısılmış işlemcilerle geliyor. 14500HX'li Victus alsanız benchmarklarda 13500HX'li HP harici herhangi bir cihazı geçemezsiniz gerisinde kalır. Son olarak panel kalitesi rezalet. anakart kalitesi çok zayıf olduğundan 1-2 sene sonra gözle görülür biçimde performans düşüşleri gözleyeceksiniz. Bunun kusursuz şekilde detaylı incelemesini Victus Neden Alınmaz başlığı ile arayıp bulabilirsiniz bir arkadaş ele almıştı konuyu. Kısacası 13500HX, 14500HX'li çöp Victus yerine 5K fazla verir 12500H dengi 7735HS RTX 4060 Tuf alıp hem %100sRGB ips paneli ile göz zevkinizi bozmazsınız hem de kısılmamış saf performansı köküne kadar yaşarsınız
Ha şunu da ekleyeyim. Önceki cihazım 7735HS - RTX 4060 tuf idi. Şuanki 39-40k fiyatı ile Alınmaz. 34'e 12700H 4060 Acer Nitro5 düşüyor her hafta, o en mantıklı seçenek.
Hocam konudaki sistem ne kadar değişik ve tuhafsa sizinki de bi o kadar tuhaf BENCE. Postta 4070 ve panel için CPU katledilmiş, sizde de biraz CPU ve kusursuz kasa kalitesi için GPU katledilmiş maalesef.
Gidip de sırf CPU - GPU iyi olsun diye kalitesiz cihaz alınmaz ama sırf kasa kalitesi için de GPU'dan vazgeçilmez diye düşünüyorum. 34'e İ7 12700H 4060 Acer Nitro5 veriyorlar sıfır. Kasası ne mükemmel ne kötü, özelliklerine göre iyi bir kasaya sahip. Böyle orta yollu hem kaliteyi hem özelliği öldürmeyen cihazlar 30-40K bandında bence daha makul seçenekler olur
Evet hocam o modele de bakmistim, bu cihazda gpu maalesef soylediginiz gibi dengesiz bir bicimde kisilmiş. Bunu almasam muhtemelen tuf a15 alirdim. Şoyle ki benim daha steam hesabim dahi yok. Oynadigim oyunlar war thunder benzeri oyunlar. Inanilmaz hardcore oyuncu degilim. O yuzden 4060 olmamasinin benim icin inanilmaz bir eksisinin olacagini dusunmedim bir de hocam bu laptopu yanimda tasiyacagim icin kasa kalitesi uzun vadede cok onemliÖncelikle sadece 13. Nesil değil 14. Nesiller de sorunlu. Ayrıca Omen ve Victus serisi fabrikasyon olarak kısılmış işlemcilerle geliyor. 14500HX'li Victus alsanız benchmarklarda 13500HX'li HP harici herhangi bir cihazı geçemezsiniz gerisinde kalır. Son olarak panel kalitesi rezalet. anakart kalitesi çok zayıf olduğundan 1-2 sene sonra gözle görülür biçimde performans düşüşleri gözleyeceksiniz. Bunun kusursuz şekilde detaylı incelemesini Victus Neden Alınmaz başlığı ile arayıp bulabilirsiniz bir arkadaş ele almıştı konuyu. Kısacası 13500HX, 14500HX'li çöp Victus yerine 5K fazla verir 12500H dengi 7735HS RTX 4060 Tuf alıp hem %100sRGB ips paneli ile göz zevkinizi bozmazsınız hem de kısılmamış saf performansı köküne kadar yaşarsınız
Ha şunu da ekleyeyim. Önceki cihazım 7735HS - RTX 4060 tuf idi. Şuanki 39-40k fiyatı ile Alınmaz. 34'e 12700H 4060 Acer Nitro5 düşüyor her hafta, o en mantıklı seçenek.
Hocam konudaki sistem ne kadar değişik ve tuhafsa sizinki de bi o kadar tuhaf BENCE. Postta 4070 ve panel için CPU katledilmiş, sizde de biraz CPU ve kusursuz kasa kalitesi için GPU katledilmiş maalesef.
Gidip de sırf CPU - GPU iyi olsun diye kalitesiz cihaz alınmaz ama sırf kasa kalitesi için de GPU'dan vazgeçilmez diye düşünüyorum. 34'e İ7 12700H 4060 Acer Nitro5 veriyorlar sıfır. Kasası ne mükemmel ne kötü, özelliklerine göre iyi bir kasaya sahip. Böyle orta yollu hem kaliteyi hem özelliği öldürmeyen cihazlar 30-40K bandında bence daha makul seçenekler olur
%62,5sRgb ips ekrana tn panel muamelesi çekmene mi yanayım, i5 14500HX'li Victus'un v-ray benchmark ve cinebench skorunun 20.000 olduğunu bilmemene mi yanayım karar veremedim.14500HX'li Victus alsanız benchmarklarda 13500HX'li HP harici herhangi bir cihazı geçemezsiniz gerisinde kalır. Son olarak panel kalitesi rezalet. anakart kalitesi çok zayıf olduğundan 1-2 sene sonra gözle görülür biçimde performans düşüşleri gözleyeceksiniz. Bunun kusursuz şekilde detaylı incelemesini Victus Neden Alınmaz başlığı ile arayıp bulabilirsiniz bir arkadaş ele almıştı konuyu. Kısacası 13500HX, 14500HX'li çöp Victus yerine 5K fazla verir 12500H dengi 7735HS RTX 4060 Tuf alıp hem %100sRGB ips paneli ile göz zevkinizi bozmazsınız hem de kısılmamış saf performansı köküne kadar yaşarsınız
Isim varki yazjyorum gidiyorum hocam hayirdir ? Sizinle ugrasamam gercekten pek bise bilmediginiz belli iyi forumlar size. Sorusturmaya onay almaya devam.dostum senin akıl sağlığın yerinde değil galiba, kendi kendine tribe girip de iyi geceler ne yazıp kaçamazsın öyle. ryzen 5 7640HS ile nasıl i7 13650hx i kıyaslayıp ryzenin bu modeli daha iyi diyorsun. sırf 4060 diye atıyorsun modeli
13. ve 14. nesil işlemcilere bazıları problemli diyor. yalnız laptoplarda öyle aham şaham bir sorun da yok. söyle bakalım sorunu neymiş
arada gözle görülür bir fark yoksa neden çok daha iyi oluyor ?
Arkadas max 40 dedi hocam bir de bildigim kadariyla anakart problemi sadece hindistan laptoplarinda varmis. Onun disinda evet throttle var haklisiniz fakat 4050 ye o kadar vermek ne kadar mantikli, rog'un kalitesi tartisilmaz tabi ama herkesin kendj dusuncesi tabii.Öncelikle sadece 13. Nesil değil 14. Nesiller de sorunlu. Ayrıca Omen ve Victus serisi fabrikasyon olarak kısılmış işlemcilerle geliyor. 14500HX'li Victus alsanız benchmarklarda 13500HX'li HP harici herhangi bir cihazı geçemezsiniz gerisinde kalır. Son olarak panel kalitesi rezalet. anakart kalitesi çok zayıf olduğundan 1-2 sene sonra gözle görülür biçimde performans düşüşleri gözleyeceksiniz. Bunun kusursuz şekilde detaylı incelemesini Victus Neden Alınmaz başlığı ile arayıp bulabilirsiniz bir arkadaş ele almıştı konuyu. Kısacası 13500HX, 14500HX'li çöp Victus yerine 5K fazla verir 12500H dengi 7735HS RTX 4060 Tuf alıp hem %100sRGB ips paneli ile göz zevkinizi bozmazsınız hem de kısılmamış saf performansı köküne kadar yaşarsınız