lenovo leigon 5 pro almayı düşünüyorum

Kötü yönü yok, bir şey olursa garantisi benim.

-Kendini bir şey sanan Buusti

Kötü yönü yok, bir şey olursa garantisi benim.

-Kendini bir şey sanan Buusti
İşte şimdi şey diyecekler bu çok pahalı daha iyileri var. MSI ile aynı kaliteye yakın bir bilgisayar. Soğutması / performansı çok iyi. Ama maalesef bunları bilmeme rağmen ben Excalibur almayı tercih ettim : )))

MSI laptoplarda bunun gibi fiyatlandırmalara sahip hatta daha pahalı bile olabilir.

16 bine 3060 önermem 13 bine Game Garaj Slayer 7 vardı.

İşte şimdi şey diyecekler bu çok pahalı daha iyileri var. MSI ile aynı kaliteye yakın bir bilgisayar. Soğutması / performansı çok iyi. Ama maalesef bunları bilmeme rağmen ben Excalibur almayı tercih ettim : )))
Aga bende beleş diye kuzenden excalibur aldım.
ama senin kendi iradenle alman...D

Aga bende beleş diye kuzenden excalibur aldım.
ama senin kendi iradenle alman...D
Yok ben o zamanlar forumda değildim ve laptoptan pek anlamazdım. Normalde MSI Leopard GL66 miydi GP66 mıydı neydi 1660Ti + i7 10750H alacaktım. 12.5K'ydı valla saat tam 11.58'di. Saat tam 00.00 oldu pat indirim bitti biz de baktık ne alabiliriz diye RTX ekran kartı ve depolama avantajı olduğu için Excalibur aldık. Alırken de şöyle oldu

Annem :
-Bu bilgisayara kötü diyorlar ama
Abim :
-Yok ya iyi o

Sonra aldık işte. Ama pişman değilim : )))
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Yok ben o zamanlar forumda değildim ve laptoptan pek anlamazdım. Normalde MSI Leopard GL66 miydi GP66 mıydı neydi 1660Ti + i7 10750H alacaktım. 12.5K'ydı valla saat tam 11.58'di. Saat tam 00.00 oldu pat indirim bitti biz de baktık ne alabiliriz diye RTX ekran kartı ve depolama avantajı olduğu için Excalibur aldık. Alırken de şöyle oldu

Annem :
Abim :
-Yok ya iyi o

GL65 miş

Annem :
Abim :
-Yok ya iyi o

GL65 miş
benim şuan ki pc den kesinlikle ama kesin iyidir

Annem :
Abim :
-Yok ya iyi o

GL65 miş
Benim laptop hiç ısınmadı, 80 dereceyi geçtiğini görmedim 16 saat çalıştığı oldu :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,226
Üyeler
192,652
Son üye
shadwobeta
Geri