İsimbulamajim
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 5,317
Aklım hala bunun benzerini 19 küsüre sattıkları zamanda kaldı ... o gun sabah 8 ten aksam 12 ye kadar isteydim ve kötü bir gündü. Baska bir gün olsa en az 2 tane alırdımda en olmayacak güne denk geldi .........
3 gün ara ara girdigi halde. Hatta birisi yanlış fiyat hatası diye şikayet yazmıştıAklım hala bunun benzerini 19 küsüre sattıkları zamanda kaldı ... o gun sabah 8 ten aksam 12 ye kadar isteydim ve kötü bir gündü. Baska bir gün olsa en az 2 tane alırdımda en olmayacak güne denk geldi .........
Ilk gun baya alindi sonrasindada sans isi 2 3 tane ara ara gelmisti. Ilk gunum bos olsa garanti almistim...3 gün ara ara girdigi halde. Hatta birisi yanlış fiyat hatası diye şikayet yazmıştı![]()
RTX 5050 dizüstü bilgisayarlar çıktı 50 bin Tl'den başlıyor.Rtx 5050 yakında gelecekken bu fiyatlar verilmez.Dlss 4 ve multi fg laptopların can suyu olucak.
Onlar zamanla düşecek hemen almayın sizde.Diğer markalarda gelsin yaygınlaşsın 35kya alıcaz.RTX 5050 dizüstü bilgisayarlar çıktı 50 bin Tl'den başlıyor.
Zannetmiyorum o fiyatlara düşeceğini hele de Türkiyede. Çok çok sonraları stok eritmek için satarlarsa ancak.Onlar zamanla düşecek hemen almayın sizde.Diğer markalarda gelsin yaygınlaşsın 35kya alıcaz.
35k mıOnlar zamanla düşecek hemen almayın sizde.Diğer markalarda gelsin yaygınlaşsın 35kya alıcaz.
Satılacaksa neyse de kullanılacaksa düşünmemek gerek kaçırıldı diye. Şimdi de düşünmemek gerek bu modeli.Aklım hala bunun benzerini 19 küsüre sattıkları zamanda kaldı ... o gun sabah 8 ten aksam 12 ye kadar isteydim ve kötü bir gündü. Baska bir gün olsa en az 2 tane alırdımda en olmayacak güne denk geldi .........
Hocam o gün 2 senedir uzak şehirde olduğu için görüşemediğim arkadaş bayram ayağına gelip dışarı davet etmişti 2 saat offline zamanıma denk geldi kaçırdım nasip, hala ara ara sayfa yenilerimAklım hala bunun benzerini 19 küsüre sattıkları zamanda kaldı ... o gun sabah 8 ten aksam 12 ye kadar isteydim ve kötü bir gündü. Baska bir gün olsa en az 2 tane alırdımda en olmayacak güne denk geldi .........
Hiç bişi olmaz full hd de akar gider drop mrop olmaz35k mı, 40 a düşerse şükür et ve 8 gb vram ile mfg açsan bile drop yersin vram yetmiyor çünkü ultra grafikler de
Aynen aynen bak şuan aktı kankam 8 gb vram ileHiç bişi olmaz full hd de akar gider drop mrop olmaz