Gurkanpiro
80+ Gold
kes yav ne bos yaptınBu Arkadaşın banlanması lazım . Üslübü rezalet biçimde ve Sürekli boş konu açıyor
kes yav ne bos yaptınBu Arkadaşın banlanması lazım . Üslübü rezalet biçimde ve Sürekli boş konu açıyor
Bu kadar insan haksız bir sen haklısın öyle mi ?sana mı kaldı forumun moderasyonunu tartışmaya almak?
aynen boş konu açıyorum forumda beni bilen bilir. senin gibi boş boğaz savunduğu argümanları patlayan adamları da bilen bilir. eleştiri ayrı üslüplu eleştiri ayrı. profilinde şafak sezer fotoğrafı olan bi çocuğu ciddiye aldığım ve cevap verdiğim için hata bende konudan ikile. hadi abicim. sallana sallana hadi. blok bye.
Şu forumda bazılarının yüzleri kösele gibi. ayakkabı yapılsa 20 yıl giyilirkes yav ne bos yaptın
atalay, açtığım bazı konulara eleştirilsel yaklaştığında sana karşı en ufak uslubumu bozmadım. az önce yine eleştiri yaptın bir şey demedim. sebebi eleştirilerini üsluplu yapman. Herkes eleştirebilir ama birini eleştirirken cümlelerine dikkat edecek millet. Kimse kimsenin babasının oğlu değil burda. Üslubu bozan bu profiller "boş konu açma" yazmış biri diğeri "işini adam gibi yap" vb. bu gibi tabirler kullananları haşlarım. kimse kusura bakmasın. eleştiri ayrı üslubu bozarak konuşmak ayrı. Ailesinden adab-ı muaşeret eğitimi almayan adamlar burda bana üsluptan bahsetmesin.Konu sahibi sürekli indirim konuları açıyor. Bunu bende indirimden saymıyorum ama 1 hata için 50 iyilikte çöpe atılmaz. Ayrıca üsluplar çirkin olmaya başladı Gerek yok.
Dün teknosada 25k verip 4050 acer nitro 5 aldımKardeşim sırf konu açmak için açıyorsun konuları , bu paraya 4050 laptop var .
Dediğin gibi üslup bozmadım zaten ama söylemeye çalıştığım; zaten çok indirim konusu açıyorsun arada iyi olmayan ürünlerde olabilir. Buna istinaden Konudaki tartışma gereksiz ve sert.Şu forumda bazılarının yüzleri kösele gibi. ayakkabı yapılsa 20 yıl giyilir
Mesaj otomatik birleştirildi:
atalay, açtığım bazı konulara eleştirilsel yaklaştığında sana karşı en ufak uslubumu bozmadım. az önce yine eleştiri yaptın bir şey demedim. sebebi eleştirilerini üsluplu yapman. Herkes eleştirebilir ama birini eleştirirken cümlelerine dikkat edecek millet. Kimse kimsenin babasının oğlu değil burda. Üslubu bozan bu profiller "boş konu açma" yazmış biri diğeri "işini adam gibi yap" vb. bu gibi tabirler kullananları haşlarım. kimse kusura bakmasın. eleştiri ayrı üslubu bozarak konuşmak ayrı. Ailesinden adab-ı muaşeret eğitimi almayan adamlar burda bana üsluptan bahsetmesin.
100 konu açtıysam arada 1-2 tane dediğin gibi olabilir. ama bunu eleştirme tutumu üslubu yanlış sorun burada.Dediğin gibi üslup bozmadım zaten ama söylemeye çalıştığım; zaten çok indirim konusu açıyorsun arada iyi olmayan ürünlerde olabilir. Buna istinaden Konudaki tartışma gereksiz ve sert.
Katılıyorum.100 konu açtıysam arada 1-2 tane dediğin gibi olabilir. ama bunu eleştirme tutumu üslubu yanlış sorun burada.
Çok katılıyorum.ve bu tutuma karşı moderasyon da kılını kıpırdatmıyor terbiyesizliğe göz yumuyorlar. daha üstüne uyarı atmışlar birde iş bilmemezlik diye buna denir. aynı tutumla kendileri karşılaştığı zaman uyarıyı basıyorlar ama
valla haklı haksız pek umrumda değil açıkçası moderasyon da bunların kafasında olduğu için pek umursamıyorum artık adam gibi yönetseler bu tarz profilleri temizlerler de kendilerinin bileceği iş.Katılıyorum.
Çok katılıyorum.
Uyarı yediğin mesajdan önce arkadaş zorlamaya başlamış . Ama uyarı yediğin mesajda uyarı yemen haklı bir sonuç