Tam model nedir?hayır hocam ilk defa oluyor
Ben de o modei almayı düşünüyorum ama şarjı nr kadar gidiyorLenovo LOQ 15IAX9 laptopum birkaç gün önce ve dün Valorant oynarken reset attı ilk defa oldu başka bir oyunda böyle bir sorun olmuyor sizce sorun nedir?
Battery draining olabilir fakat reset atması ilginç geldi. Bir kereden bir şey olacağını sanmıyorum (Emin değilim).Lenovo LOQ 15IAX9 83GS007WTR i5-12450HX 8 GB 512 GB SSD RTX4050 15.6" Full HD Gaming Laptop ekstra kendim 8gb ram daha ekledim
Hocam oyuna girerseniz yine götürüyor ama günlük iş için gayet yeterli tam bir saat veremem ama yetiyor bana günlük işlerim için zaten hızlı şarj olduğu için 10dk taksanızda yetiyorBen de o modei almayı düşünüyorum ama şarjı nr kadar gidiyor
Hocam battery drain cyberpunk oynarken olmuştu onda da 98 e kadar düştü en fazla ama onda bile res atmadıBattery draining olabilir fakat reset atması ilginç geldi. Bir kereden bir şey olacağını sanmıyorum (Emin değilim).
adaptör çok ısınırsa ondan olabilir mi bilmiyorum sadece fikir üretiyorumHocam oyuna girerseniz yine götürüyor ama günlük iş için gayet yeterli tam bir saat veremem ama yetiyor bana günlük işlerim için zaten hızlı şarj olduğu için 10dk taksanızda yetiyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam battery drain cyberpunk oynarken olmuştu onda da 98 e kadar düştü en fazla ama onda bile res atmadı
Laptop ısınıyormu?Hocam oyuna girerseniz yine götürüyor ama günlük iş için gayet yeterli tam bir saat veremem ama yetiyor bana günlük işlerim için zaten hızlı şarj olduğu için 10dk taksanızda yetiyor
Hocam battery drain cyberpunk oynarken olmuştu onda da 98 e kadar düştü en fazla ama onda bile res atmadı
adaptör çok ısınırsa ondan olabilir mi bilmiyorum sadece fikir üretiyorum
Bilemedim. Bende böyle bir sıkıntı olmadı hiç.Hocam sıcaklıklar olması gibi ama tekrar bakıcam birde altında soğutucu fan var
Hocam dün reset attığında adaptör bayağı bir sıcaktı ondan olabilir mi acabaBilemedim. Bende böyle bir sıkıntı olmadı hiç.
Batarya devreye girer adaptör kapansa.Hocam dün reset attığında adaptör bayağı bir sıcaktı ondan olabilir mi acaba
şarjdan çekince bir sıkıntı olmadı