09.03.2024 tarihinde alınan bu laptop tuşu 26 haziranda 1. Resimdeki gibi alt çektikleri kırılıyor bastığımda cıtırtı sesi ile bunu fark ediyorum ve ben bilgisayara kesinlikle sert basmadim yıllarca ömrümü internet kafelerde geçirmiş biri olarak yeni aldığım hayalim olan bilgisayara kötü davranacak değilim daha sonra tüm centikleri kiriliyor ve en son resimdeki hali alıyor 33bin lira verip bir kaç ay içinde klavyenin böyle kırılması inasi çok üzüyor ve bu yüzden garantiye gönderme kararı alıyorum ama garanti kullanıcı hatası diyor nasıl olabilir yeni alınan laptop 2 yıl geçmeden tuşa basıldığı için kırılıyor daha sonra bir kaç ay sonra ise aşağı Ok tuşu bozuluyor kırılma olmadan ve fani da bozuluyor bu sefer garantiye gönderiyorum gene kullanıcı hatası deniyor lenovo kesinlikle bizden kaynaklı değil diyor vatan bilgisayar ise hiçbir türlü sorumluluk almıyor onlarda bizden kaynaklı değil diyor yani yeni bilgisayar 1 yıl olmadan bu hale geliyor ve kimse sorumluluk almıyor üstüne vatan bilgisayardaki müşteri hizmetlerindeki kadın bağırarak konuşup üstüme yürüyor güvenlikleri çağırıyor ve güvenlikleri beni değil onu tutuyor müşteri hizmetlerindeki kadın bana saldırmaya çalışıyor işin avı tarafı bana saldırsa ben kendimi(erkeğim) savunmam kadına şiddet diye ben suçlu olacağım savunmasam bu sefer bana saldıracak ve bu müşteri hizmetleri yardımcı olmak yerine tamamen köstek oluyor ben bilgisayar sokmesini tasmasını bilirim eğer yapmak istesem zaten kendimde yaparım 5.8k para vermeme gerek kalmaz ama 1 yıl olmadan laptop bu hale gelince sorun var demektir üründe diye garantiye gönderiyorum yaşadığım şeyler bunlar sizce ne yapmalıyım vatan bilgisayarın başka şubesine gidip şikayet ettim arastiracaklarini söylediler ama şuan bilgisayar ne olacak bir fikir vermenizi umuyorum
Ben yıllarca bilgisayar hayalı kurdum ömrüm internet kafelerde geçti ve bundan sonra alabildiğim PC AMD a10 7300 işlemcili lenovo z50 75 oldu 2024 mart ayında hayalimi gerçekleştirdim yaşadığım şeyler bu...
Ben yıllarca bilgisayar hayalı kurdum ömrüm internet kafelerde geçti ve bundan sonra alabildiğim PC AMD a10 7300 işlemcili lenovo z50 75 oldu 2024 mart ayında hayalimi gerçekleştirdim yaşadığım şeyler bu...