Lenovo LOQ 4060 alınır mı?

80.000TL ye Rtx 4060 ilk defa gördüm markalar iyice kendini aştı 😀
elde kalmış eski ürün iteleme linkleri
gtx 760 ekran kartlı aktif link bulursanız 60bin tlden aşağı göstermeyecektir ki döneminde max 6bin liralık laptoplar.

80.000TL ye Rtx 4060 ilk defa gördüm markalar iyice kendini aştı 😀
4060 az w ile çok iyi işler başaran bir kart bence o yüzden iyi ama burada parayı arttıran şey çoğu markada olduğu gibi ssd ve ram fazlaysa o marka uçuruyor bütçeyi hem de gereksiz arttırıyor dışarıdan söyleyip taksan daha ucuza geleeck, bir de işlemci de arttırıyor.

çok teşekkür ederim reis önerilerin için. bu önerdiklerinde hx islemci var uzak durun demisti onceki mesajlarda biri. bunların hafif yükte pili 6 7 saat gider mi? oyun oynarken zaten fişe takili kullanirim
intelin iş amaçlı kullanılan işlemcileri hariç hiçbiri gitmez 6-7 saat. (ki o işlemciler özel konfigürasyonla ilgili ürünlerde mevcut, yani toplama laptopa aynı işlemciyi takıp yanına tuğla gibi gpu takarsanız da gitmez)
7840hs ve 7940hs süperdi onların güncelleri 8845hs vb. modeller olması lazım.

• Beğen
Reaksiyonlar: Senr
intelin iş amaçlı kullanılan işlemcileri hariç hiçbiri gitmez 6-7 saat. (ki o işlemciler özel konfigürasyonla ilgili ürünlerde mevcut, yani toplama laptopa aynı işlemciyi takıp yanına tuğla gibi gpu takarsanız da gitmez)
7840hs ve 7940hs süperdi onların güncelleri 8845hs vb. modeller olması lazım.
rtx 5050 nasildir asus rog zepyhrus g14 vardi 5050 ye deger mi bilemedim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,635
Üyeler
183,866
Son üye
oguzleyla
Geri