878n_el3man0
80+
- Reaksiyon skoru
- 9
Arkadaslar selam linkteki laptop ekran ms süresine nasıl ulaşabilirim
20-25 diyorlar ama ne kadar doğru bilmiyorumArkadaslar selam linkteki laptop ekran ms süresine nasıl ulaşabilirim
İmkanı yok sanırım farklı bir konudan bahsediyorsunuz benim dediğim ekran ms'i hani monitörleri 1 ms 0,5 ms oluyor ya20-25 diyorlar ama ne kadar doğru bilmiyorum
@qwerty1029384756 öyle demişti diye hatırlıyorumİmkanı yok sanırım farklı bir konudan bahsediyorsunuz benim dediğim ekran ms'i hani monitörleri 1 ms 0,5 ms oluyor ya
20ms panele sahip. 35ms panele sahip laptoplar bile var.@qwerty1029384756 öyle demişti diye hatırlıyorum
Monitorlerdeki 1 ms panel ms'i mi ve öyleyse nasıl o kadar düşük oluyorlar20ms panele sahip. 35ms panele sahip laptoplar bile var.
Laptoplara üvey muamelesi yapıyor markalar çünkü.Monitorlerdeki 1 ms panel ms'i mi ve öyleyse nasıl o kadar düşük oluyorlar
Ee o zaman monitor kullanan adamla laptop arasında uçurum olmaz mı tepki süresi için birde laptopu çarşamba alacağım iyi mi senceLaptoplara üvey muamelesi yapıyor markalar çünkü.
Oluyor. Laptop iyi soğutması iyi fan sessiz klavye iyi merak ettiklerinizi cevaplayabilirim.Ee o zaman monitor kullanan adamla laptop arasında uçurum olmaz mı tepki süresi için birde laptopu çarşamba alacağım iyi mi sence
Hepsiburada üzerindenEe o zaman monitor kullanan adamla laptop arasında uçurum olmaz mı tepki süresi için birde laptopu çarşamba alacağım iyi mi sence
Eksileri neler linkteki laptopun batarya problemi dışındaOluyor. Laptop iyi soğutması iyi fan sessiz klavye iyi merak ettiklerinizi cevaplayabilirim.
Amazondan alın derim.Hepsiburada üzerinden
20ms panel. Onun dışında iyi.Eksileri neler linkteki laptopun batarya problemi dışında
Satıcı aynı ama sıkıntı çıkar mıAmazondan alın derim.
Bence amazondan alın 30 gün iade hakkıda var diye biliyorum.Satıcı aynı ama sıkıntı çıkar mı