17halilibo17
80+
- Reaksiyon skoru
- 27
Merhaba bu laptopu almayı düşünüyorum öğrenciyim genel olarak video oyunda arada
Görüşleriniz nelerdir?
Görüşleriniz nelerdir?
Peki hocam alsam gelse sonradan beğenmezsen iade edebiliyormuyum.Bu fiyatta genelde ekrani 45ntsc victuslar oluyo böyle bir laptop icin fiyati iyi bir çok kişi aldı bundan
Edersin. 14 gün iade hakkın var.Peki hocam alsam gelse sonradan beğenmezsen iade edebiliyormuyum.
Bunu alıyorum hocamEdersin. 14 gün iade hakkın var.
Onun Yerine Daha Mantıklı Olurdu Şahsen .Merhaba bu laptopu almayı düşünüyorum öğrenciyim genel olarak video oyunda arada
Görüşleriniz nelerdir?
Hocam normalde dün bu laptobun fiyatı herhalde 42k civarı bir şeydi o ara yazmış şimdi fiyatı yükseldigi için öyle gözüküyor.Onun Yerine Daha Mantıklı Olurdu Şahsen .
Asus Tuf Gaming A15 8.Nesil Ryzen 9 Notebook fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Asus Tuf Gaming A15 8.Nesil Ryzen 9 Notebook fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Öyle İse bir şey Diyemem Ama Bu Fiyatlardaysa Benim Attığım Gayet Mantıklı .Hocam normalde dün bu laptobun fiyatı herhalde 42k civarı bir şeydi o ara yazmış şimdi fiyatı yükseldigi için öyle gözüküyor.