🔥İndirim LENOVO LOQ AMD 7-250 24GB 1TB RTX5060 - 51.499 TL

arkadaşlar selam,
şimdi bu cihazın ryzen 7 250 işlemci ve rtx 5060 ekran kartlı olanından, satıcı tarafından hiç kurcalanmamış, kapalı kutu şekilde alabilmek için hangi versiyonunu satın almam gerekli?
kafam karıştı, sırf bu sorunun cevabını alabilmek için üye oldum 😅
bu hocam, ben bunu satın aldım, sıfır kutu ellenmemiş.

Hocam konuşulan laptopların 60wh olması ne kadar kötü peki?
İzlediğim bütün testlerde dahili ekran kartını devre dışı bırakıp pil tasarrufuna alınca günlük kullanımda 5-6 saat gidiyor şarjı. Oyun için ise zaten gaming laptoplarda kablo takılı olmadan oyun oynanmaz hocam çok güç tüketiyor bu parçalar

Hocam konuşulan laptopların 60wh olması ne kadar kötü peki?
Bu güçteki bi laptopa akü takıp gezmen lazım 12 saat pil süresi istiyorsanız. Laptop alırken ihtiyaçlarınıza göre filtreleme yapmamız lazım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Arkadaşlar ben şu kapalı kutu muhabbetini anlamadım. Garantisi delinmemiş sonuçta ve iyi bir ram olduğunu düşünüyorum.

Bu güçteki bi laptopa akü takıp gezmen lazım 12 saat pil süresi istiyorsanız. Laptop alırken ihtiyaçlarınıza göre filtreleme yapmamız lazım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Arkadaşlar ben şu kapalı kutu muhabbetini anlamadım. Garantisi delinmemiş sonuçta ve iyi bir ram olduğunu düşünüyorum.
Hocam cihazın kendisinde 24gb 5600mah ram var zaten benim bildiğim kadarıyla. Satıcı sadece ssd eklemiş sanırım.

Bu arada Sepetist satıcısı 1x24ram 512ssd versiyonunu 45.800 yapmış (soru cevap kısmında bu halinin kapalı kutu olduğunu söylemişler). Yanına 1tb ssd ve 8gb samsung ram çekilse bi +6k civarı anca eklenmiş olur yine aklımı çelmedi değil 😄 bakalım akşama kadar bekleyelim

Hocam cihazın kendisinde 24gb 5600mah ram var zaten benim bildiğim kadarıyla. Satıcı sadece ssd eklemiş sanırım.

Bu arada Sepetist satıcısı 1x24ram 512ssd versiyonunu 45.800 yapmış (soru cevap kısmında bu halinin kapalı kutu olduğunu söylemişler). Yanına 1tb ssd ve 8gb samsung ram çekilse bi +6k civarı anca eklenmiş olur yine aklımı çelmedi değil 😄 bakalım akşama kadar bekleyelim

içindeki ram hangi marka acaba bugün indirimlerinde takip edeyim belki kod mod bir şey düşer de 2. rami takarız canavara

Ram marka modeli

Ekler

• 1000371200.webp
    1000371200.webp
    2.1 MB · Hit: 42
Hocalarım çok yazdım bu başlığa ama Betaplus satıcısından iptal ettim.

Bu gün black friday olduğu için akşama kadar bekleyeceğim bir kupon vs gelir diye Sepetist satıcından alacağım @ta3ecr atmıştı ilk linkini. Sağlam indirime girmiş yanına 1tb ssd ve 8gb ram çekince bile 52k anca geçiyor

Hocalarım çok yazdım bu başlığa ama Betaplus satıcısından iptal ettim.

Bu gün black friday olduğu için akşama kadar bekleyeceğim bir kupon vs gelir diye Sepetist satıcından alacağım @ta3ecr atmıştı ilk linkini. Sağlam indirime girmiş yanına 1tb ssd ve 8gb ram çekince bile 52k anca geçiyor
yani bence hata ettin ama sen bilirsin hocam. bir de ek kupon vs gelir mi hiç emin değilim stokları düzenli kontrol et bari de son 1 ürün vs gelirse direkt al. üzülme sonra hocam

Ram nasıl sizce? Ben bilmiyorum meraktan soruyorum

yani bence hata ettin ama sen bilirsin hocam. bir de ek kupon vs gelir mi hiç emin değilim stokları düzenli kontrol et bari de son 1 ürün vs gelirse direkt al. üzülme sonra hocam
Hocam zaten aynı ürünü alıyorum yine ya 😄 Yanına 8gb ram ve 1tb ssd alınca da 52k oluyor fiyatı da aynı yani. Şahsen 515gb alan yerine 8gb rami tercih ederim zaten 10 oyun aynı anda falan indirmeyeceğim cihaza.

Siz gibi piyasayı takip eden birileri var hep burada m2 ssd ve 8gb rami şimdi mi almamı önerirsiniz yoksa sonraya mı bırakayım?

Merhaba arkadaşlar, Betaplus satıcısına bugün 24 GB Ram ve 1 TB SSD’li versiyonunu sordum ekleme yapılmış mı diye. Satıcı ürünün sıfır ve kapalı kutu olduğunu belirttiler.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,357
Üyeler
185,715
Son üye
Fatih_emin
Geri