Neler Yeni

Lenovo LOQ RTX 4060 alınır mı

nklay

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Muhammed Yavuz Kolay
elimde yaklaşık 40k lık bütçe var faizsiz taksitle bilgisayar almak istiyorum oyun da oynamak istiyorum haliyle bu bilgisayar güzel midir başka seçenek olarak nelere bakabilirim acer nitro nun 4060 Li modelinde fazla fan sesi olduğunu söylemişlerdi. Bu model hakkında ne düşünüyorsunuz?

Ekler

• IMG_5950.png
    IMG_5950.png
    2.1 MB · Hit: 72

omerdgn42

80+ Bronze
elimde yaklaşık 40k lık bütçe var faizsiz taksitle bilgisayar almak istiyorum oyun da oynamak istiyorum haliyle bu bilgisayar güzel midir başka seçenek olarak nelere bakabilirim acer nitro nun 4060 Li modelinde fazla fan sesi olduğunu söylemişlerdi. Bu model hakkında ne düşünüyorsunuz?
Al kesinlikle al bedava. En iyi laptop bu daha kalitelisi yok. En iyi klavye soğutma ve performans bunda var.

PNSHER

80+ Bronze
Isınıyor. Cihaztv de bunun 13450hx olanının testi var izleyip ona göre karar verin. Şu daha iyi bir seçenek bence https://www.hepsiburada.com/gigabyt...-140w-15-6-qhd-165hz-freedos-pm-HBC000076ZHPT

PNSHER

80+ Bronze
Hocam hx serisi bir işlemci daha iyi performans sağlar diye düşündüm
Soğutamayacağınız kadar güçlü bir işlemciye sahip olmanın bir anlamı yok hocam. İşlemciye yük bindiren oyunlarda (pubg forza gibi) 95-98 dereceleri gören bir laptop. HX işlemcili loq larda da anakartı yanan kullanıcılar var (technopatta konular var bakabilirsiniz). Attığım cihaz lenovo loq dan daha iyi.

nklay

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Muhammed Yavuz Kolay
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Soğutamayacağınız kadar güçlü bir işlemciye sahip olmanın bir anlamı yok hocam. İşlemciye yük bindiren oyunlarda (pubg forza gibi) 95-98 dereceleri gören bir laptop. HX işlemcili loq larda da anakartı yanan kullanıcılar var (technopatta konular var bakabilirsiniz). Attığım cihaz lenovo loq dan daha iyi.
Attığınız bilgisayarla ilgili hiç inceleme göremedim. Fps değerleri nedir sıcaklık nedir vs.ama biraz ben oyuncu bilgisayarıyım diye bağırıyor acer nitro5 e baktım i7-13620h Rtx 4060 vardı onda da 4K daha ucuz fan sesi problemi var diyorlar onda da

PNSHER

80+ Bronze
Attığınız bilgisayarla ilgili hiç inceleme göremedim. Fps değerleri nedir sıcaklık nedir vs.ama biraz ben oyuncu bilgisayarıyım diye bağırıyor acer nitro5 e baktım i7-13620h Rtx 4060 vardı onda da 4K daha ucuz fan sesi problemi var diyorlar onda da
Yabancı kanallarda incelemeleri var ve genelde iyi yönde. Bu kanal da güvendiğim bir inceleme kanalıdır. Nitro 5 falan hikaye bu laptopun yanında.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,058,052
Üyeler
168,078
Son üye
qutrey
Top Bottom