Lenovo da bu serileri yaparken hiç mi düşünmedi 17 inç vs yapmak. Büyük ekran yapsa ram slotları ssd slotları max gb ları biraz az olmasa tüm laptopları tokatlıcakBenim tavsiyem loq 4060 hocam o da ekranı çok küçük diyon
4070 ile 4080 çok fark var diyorlar aynı-yakın fiyatta makul olan 4080
Yani ya hiç abartma bana kalırsa loq al kanaat et paran yoksa
Yüksek alcam diyorsan da 4080 e bulaş
Hocam onlar max yazan değerlerin üstüne çıkılabiliyor yanlış bilmiyorsamLenovo da bu serileri yaparken hiç mi düşünmedi 17 inç vs yapmak. Büyük ekran yapsa ram slotları ssd slotları max gb ları biraz az olmasa tüm laptopları tokatlıcak
Kafayı yersin ya indirim bekliyoruz gecenin bi vakti fiyatı arttırıyorlar hala en son vaz geçip almıycamHocam onlar max yazan değerlerin üstüne çıkılabiliyor yanlış bilmiyorsam
Şuna ne diyorsun reis valla ümidi kestim ben bu işten https://www.hepsiburada.com/dell-g1...?magaza=Techburada&url_src=and-product-detailHocam onlar max yazan değerlerin üstüne çıkılabiliyor yanlış bilmiyorsam
19 inç laptop sığacak Çin'den sağlam çanta getirdim taşınır adaptör. Acer da adaptörü kocamandı 2 kilo gelirdiHocam dell servisi iyi onu biliyorum ama laptop hakkında bilgim yok bir de adaptörü çok ağır onu biliyorum
Hocam niye yapsınlar ama yazdımAsus Rog Strix G17 G713PI-LL080 8gb RTX4070 140W Ryzen 9 7845HX 16GB Ram 1tb SSD 17.3 Inç Wqhd 240Hz Taşınabilir Bilgisayar
Hocam arayıp sorsana
1k kupon tanımlarlar sana
72k kazanmak mı 1k kaybetmek mi bir zararları yok ki değerler çok büyük hocam ben bir ara şöyle anlaşmıştım satıcı ile 2k yı ibana atıyım siz düşük gösterin vergisiz bilgisayar içinHocam niye yapsınlar ama yazdım
Yazdım yardımcı olur musunuz vs ıvır zıvır yazdı yani kabul etmedi72k kazanmak mı 1k kaybetmek mi bir zararları yok ki değerler çok büyük hocam ben bir ara şöyle anlaşmıştım satıcı ile 2k yı ibana atıyım siz düşük gösterin vergisiz bilgisayar için
Arasanız hallolacağını düşünüyorum ama siz bilirsiniz 1k ibana atıyım diye teklif edebilirsiniz siz de