Lenovo R24S ghosting normal mi?

thErenSK

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Reaksiyon skoru
6,037
merhaba arkadaşlar monitörü 2 gün önce hepsiburadadan aldım kod ile 2800 civarına geldi. kargo bugün geldi yeni inceleme fırsatı buldum ölü piksel hiç yok ama galiba ghosting var.
bi dümdüz ekranın fotoğrafını çektim

20251218_000447_001.webp

birde doğru test yöntemi videoyla oluyormuş öyle bir konu gördüm forumda
https://streamable.com/30apl0
Screenshot_20251217_235417_Video Player.webp

test sonuçları bu şekilde sizce bu ghosting kabul edilebilir derecede mi iade süreciyle uğraşmaya gerek var mı? iade etsem üstüne para koyamam bu fiyata alabileceğim daha iyi bir modelde yok sanırım kararsız kaldım.

ben herhangi bir test yapmadım 1800 TL'ye geldi bana da mevcut

MSI 27" OPTIX G27C7

monitörüm var msi a nazaran ekran performanssını daha çok beğendim aldığım fiyata nazaran da çok mutluyum

ben herhangi bir test yapmadım 1800 TL'ye geldi bana da mevcut

MSI 27" OPTIX G27C7

monitörüm var msi a nazaran ekran performanssını daha çok beğendim aldığım fiyata nazaran da çok mutluyum
ben o koda yetişemedim maalesef. sizde ghosting testi yapar mısınız hocam rica etsem merak ettim sorun bende mi yoksa genel panel kalitesinden mi içime şüphe düştü. bu ghosting mevzusu hariç bende memnunum şimdilik.

ben o koda yetişemedim maalesef. sizde ghosting testi yapar mısınız hocam rica etsem merak ettim sorun bende mi yoksa genel panel kalitesinden mi içime şüphe düştü. bu ghosting mevzusu hariç bende memnunum şimdilik.
kardeşime verdim yarın yapabilrim ancak youtube ghoosting test yazıp yapmam yeterli olurmu?

Bu fiyata bunu göz ardı etmek gerek diye düşünüyorum ki oyun da çok hissedeceğinizi düşünmüyorum.

Hocam o testi doğru yapmak gerek yanıltabilir yoksa adamı. Ufoları gözünle takip etmen gerek telefon kamerası ile ölçülmez zira kamera ie direkt 2-4 tane silüet çıkıyor ama hayaletlenme bu değil.. Takip ederken bunun gibi bir iz görüyorsan hayaletlenme yapıyordur. izin miktarı da hayaletlenmenin seviyesini belirliyor.
images.webp

Hocam o testi doğru yapmak gerek yanıltabilir yoksa adamı. Ufoları gözünle takip etmen gerek telefon kamerası ile ölçülmez zira kamera ie direkt 2-4 tane silüet çıkıyor ama hayaletlenme bu değil.. Takip ederken bunun gibi bir iz görüyorsan hayaletlenme yapıyordur. izin miktarı da hayaletlenmenin seviyesini belirliyor. Alıntıyı görüntüle
hocam bu videoda daha net bir şekilde belli oluyor galiba
ghosting var zaten gözümle de bir miktar anlayabiliyorum ama ne derece ghosting normaldir onu bilmiyorum sizce fazla mı?

Video atamıyorum buraya

Geri