Bende42 ürün kalmış. Alınan ürünlerin çoğunu bu sohbeti görenlerin aldığını varsayabilir miyiz? Ben dahil.
Faiz yiyeceksen hiç bulaşma derim.arkadaşlar monitörlerde sonradan taksitlendirme yapılabiliyor mu??(ve diğer bilgisayar donanımlarında da)
ona göre ilk siparişi iptal edip diğer kartımla alıcam.
G-sync desteği yok rtx4060ti var onda yani nvdia uyumlu değil amd ekran kartları içinDA-G9 dan sonra ekranida aldik ne paylassan aliyoz savasa soksan gircez o durumdayiz
faizsiz sonradan taksitlendirme seçeneği bahsettiğimBende
Mesaj otomatik birleştirildi:
Faiz yiyeceksen hiç bulaşma derim.
Gsync varmı bilmiyorum free sync var yazıyor bilgili birisi cevap verirse mutlu olurumBeyle yanilmiyorsam monitorun ozellileri aşağıdaki gibi lenovonun kendi sitesinden aldim aradiginiz sorularin cevaplari yazıyor olabilir bakabilirsiniz
Alıntıyı görüntüle
Freesycn premium de g-sycn aktif olmuyormuydu?G-sync desteği yok rtx4060ti var onda yani nvdia uyumlu değil amd ekran kartları için
Oyle bisey vardi bende hatirliyoeum da emin degilim bilen yazabilir mi?Freesycn premium de g-sycn aktif olmuyormuydu
Hocam 30k civarına gaming laptop lazım sponsorlu indirimli vs bir şeyler gelir mi?Link atsana merak ettim
lenovo yu aldık inceleme videosu gelirmi hocamLink atsana merak ettim
Kullanabiliyormussun ama nvidia garanti vermiyormus sorunsuz calismasi içinFreesycn premium de g-sycn aktif olmuyormuydu?