Al sat için bile alınır.Kullanabiliyormussun ama nvidia garanti vermiyormus sorunsuz calismasi için Alıntıyı görüntüle
Al sat için bile alınır.Kullanabiliyormussun ama nvidia garanti vermiyormus sorunsuz calismasi için Alıntıyı görüntüle
Vallahi ben kullanmayi düşünüyorum gsync calissin yeter cok hosuma gitti monitör ama dediğin gibi al sat bile olurAl sat için bile alınır.
Bende da-g9 aldım monitör arıyordum bunu aldım ama eğer detaylı bilgi alamazsam iptal ederimVallahi ben kullanmayi düşünüyorum gsync calissin yeter cok hosuma gitti monitör ama dediğin gibi al sat bile olur
Bende aldim ayni sistemi bunu onda kullanacagim ozelliklere gore cok cok iyi monitor begenmezsem iade ederim ama sanmiyorumBende da-g9 aldım monitör arıyordum bunu aldım ama eğer detaylı bilgi alamazsam iptal ederim
Senin kasa kargoya verildimiBende aldim ayni sistemi bunu onda kullanacagim ozelliklere gore cok cok iyi monitor begenmezsem iade ederim ama sanmiyorum
Daha değil yoğunluk vardir suan itopyada yavas yavaş verilirSenin kasa kargoya verildimi