Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Lenovo r25i-30 - 4399₺

Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
Furkan Kul

backdoor

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Murathan
Ölü piksel gelir mi ya çok çekiniyorum netten almaya. Normalde gidip deneyip alsam mı diyordum teknosa da. Ama orada indirim bitti sanırım.

mertoxin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
384
İsim
Mert
Ölü piksel gelir mi ya çok çekiniyorum netten almaya. Normalde gidip deneyip alsam mı diyordum teknosa da. Ama orada indirim bitti sanırım.
Uzun mesafeli satışlarda ölü piksel yada başka bir arıza çıkması durumunda 14 gün içerisinde cayma hakkınızı kullanarak iade edebilirsiniz.

Mağazadan satın alımlarda cayma hakkınız bulunmuyor.

backdoor

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Murathan
Uzun mesafeli satışlarda ölü piksel yada başka bir arıza çıkması durumunda 14 gün içerisinde cayma hakkınızı kullanarak iade edebilirsiniz.

Mağazadan satın alımlarda cayma hakkınız bulunmuyor.
Mağazada deneyip alıyoruz ama.

mertoxin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
384
İsim
Mert
Mağazada deneyip alıyoruz ama.
Sırf ölü pikselle sınırlama durumu. Bir ay içerisinde üç monitör aldım. Bir hafta içinde bozuldu.

YunusTRY

80+
Yanlış Bilgilendirme
Almayın, 60 sayfa yorum okudum. Sorunlu ürün. Abdullah abileri kitlemiş millete sorunlu monitörü. İncelemesi de yok, kaçmış. Millet bozuk mallarla ortada kalmış.

mertoxin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
384
İsim
Mert
Almayın, 60 sayfa yorum okudum. Sorunlu ürün. Abdullah abileri kitlemiş millete sorunlu monitörü. İncelemesi de yok, kaçmış. Millet bozuk mallarla ortada kalmış.

@Abdullah Hacıgül

???

mertoxin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
384
İsim
Mert
Milleti etiketleyeceğine gir de oku. Linki boşa mı attım.
İsim belirtmişsin, zan altında bırakmışsın. Bırak da adam cevaplasın sakıncası yoksa çok bilmiş dostum ?

lydialy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Altan Yenigün
gördüğüm ve tecrübe ettiğim kadarıyla Hepsiburada iade konusunda mağdur etmiyor. önceden de dediğim gibi bana 6.kez yeni ürün gönderdiler :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
66
İsim
yunus
Ölü piksel çık var demişler ancak bende aldım ancak sorun yok, teknoloji işi şans işidir ne zaman anlayacaksınız? En kral monitörde hile ölü piksel olabilir, olmayacak diye bir şey yok.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,036,732
Üyeler
164,369
Son üye
Masteries