Kanka saçmalama ben gittim 5400 verdim aynı makineye ***** gibi beklemeyip1080p 24 inc monitör 4500 lira çok değilmi yav
Bir düzeltme yapayım overclock 20 dakika oluyor sonra kapanıyor kendiliğindenBende aldım 3 ay oldu süper monitör. 400nit parlaklık, ips, 180hz oc. En önemlisi her yöne dönebilmesi. Sağ sol gereksiz, yukarı aşağı yapmam diyordum yinede bundan aldım iyi ki de bundan almışım. Pişman etmez.
Ben overclock olmadan kullanıyorum ne ugrascam 165le 180hz arasında neredeyse hiçbir fark yok.Kanka saçmalama ben gittim 5400 verdim aynı makineye ***** gibi beklemeyip
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bir düzeltme yapayım overclock 20 dakika oluyor sonra kapanıyor kendiliğinden
hocam bu degerlendırmenı cok etkılı oldu ben de bunun 240hz olanını almak ıstıyorum ,fakat pıyasadakı ıps panelller ıle arasında kalıdmBende aldım 3 ay oldu süper monitör. 400nit parlaklık, ips, 180hz oc. En önemlisi her yöne dönebilmesi. Sağ sol gereksiz, yukarı aşağı yapmam diyordum yinede bundan aldım iyi ki de bundan almışım. Pişman etmez.
240 olan va panel vardı onu alma sakınhocam bu degerlendırmenı cok etkılı oldu ben de bunun 240hz olanını almak ıstıyorum ,fakat pıyasadakı ıps panelller ıle arasında kalıdm
r25f-30'u dıyorsunuz sanırım.Neden?240 olan va panel vardı onu alma sakın
ghosting çok vardı onda yorumlarıda iyi değil genelde araştırr25f-30'u dıyorsunuz sanırım.Neden?
240hz vs olunca oyle oluyor maalesefghosting çok vardı onda yorumlarıda iyi değil genelde araştır
alakası yok va panel olduğu için traş aga240hz vs olunca oyle oluyor maalesef
kaç tane çıktıulan aldım ölü piksel çıktı şimdi değişim isteyeceğim
3kaç tane çıktı