- Reaksiyon skoru
- 106
forum.donanimarsivi.com
Yani bişey yok mu bende nasıl çekim yapmam lazım doğru olarak çekeyim de atayımHatalı çekim yapmısınız, ek olarak bilgisayarınızda atlamalar olmuş. Monitörün ghosting durumu burada görünüyor.
Ana Konu - Lenovo Legion R25i-30 Kullanıcıları
Yani Söylediğinde Haklısın Bendeki Sistem 2K İçin Pek Uygun Değil Açıkçası Yinede Kötü Bir Geçiş Sayılmaz Bana Göre Bir Çok Artısı Olur Bu Monitörün . @MertFMforum.donanimarsivi.com
Anlık olarak kasansa bunun Monitörle ilgisi yok ozaman değil miHer telefon kamerasının enstantane hızı monitörün ghosting durumunu yakalamaya yeterli olmayabilir. Ek olarak alt kısımda size uyarı veriyor. Bilgisayarınızda teklemeler mevcut, yani anlık olarak kasan bir şeyler var. O kısımda Ready yazması gerekiyor.
Ayarlanmalı ve bence güzel fena degi renklerbu monitörün rengi bana soluk geldi sizce nasıl ya da ayralanmalımı
Gene daha düzgün arkadaşın dediği gibi çekim yapip atayım miTakılmalar kasa (Windows vs.) yüzünden evet.
Sizce var mı hocam ghostingHer telefon kamerasının enstantane hızı monitörün ghosting durumunu yakalamaya yeterli olmayabilir. Ek olarak alt kısımda size uyarı veriyor. Bilgisayarınızda teklemeler mevcut, yani anlık olarak kasan bir şeyler var. O kısımda Ready yazması gerekiyor.
Ya onu yaptım da atamiom site izin vermio sndnnfndreis video moduna al ufo ile aynı hızda hareket ettir videoda modundada belli olur ghosting fotoğrafıda o şekilde çekiyorsun zaten