Bu durum bu malzemenin genetiğinde var dostum aktif kullanmıyorsundur kullanmaya bağlı olarak 1-3 yıl içinde deri dökülmeye başlar.Bendeki hala taş gibi sıfır soyulma
Aktif kullanıyordum aslında ama yaş 27 oldu halihazırda çevremdeki ekip arkadaşlarim dağıldı evlilik vs derken ben yalnız kaldım bundan dolayı fazla PC'ye oturmuyorum bunun etkisi illaki vardır dediğiniz gibiBu durum bu malzemenin genetiğinde var dostum aktif kullanmıyorsundur kullanmaya bağlı olarak 1-3 yıl içinde deri dökülmeye başlar.
fotodaki ürün Hyperx Cloud
Alıntıyı görüntüle
Renk gamı farkından dolayı. TN panel monitör kaliteli, belli.Adını bilmediğiniz tn aşırı mı kaliteli yoksa o ips mi çok kötü, neden tn çok daha iyi duruyor
Onlar satış stratejisi zaten. 1ms değil aldığınız monitör, diğer monitörlerde olduğu gibi.Mprt açıkken 0.5 ms olduğunu overdrive level 4 ms 1 olduğunu söylemişlerdi. Sizde bu monitörden var mı? Çok teşekkürler yardımınız için.
Yok. Alsaydım aynı paneli kullanan Omen'i alacaktım ama kısmet olmadı, monitör kırılacak hassas eşyalar kategorisinde olduğundan uçakta ayrı taşınmıyormuş.Sizde bu monitörden var mı?
ghosting yok ki hocamghostingi en aza nasıl indirebilirim ?
Hocam sizin de haklı olduğunuz noktalar var. Bazı arkadaşlar sadece muhalefet olmak için yorum yapıyor. Ben sadece öğrenmek içi sormuştum. Monitörümden memnunum. İkinci olarak HDR hangi ayarlarda kullanıyorsunuz ? Ghosting vs için en iyi ayar sizce overdrive level 2 mi ?Amacım kırmak değildi özür dilerim yanlış anlaşıldıysam. En kral monitörü getir onda da minicikte olsa ghosting vardır burada amacımız ghosting az mı fazla mı? sen yukarıdaki arkadaşlara aldırma onlar öyle ghostingi yüksek montiör kullanmışlar ki bu monitörde ghosting yok zannediyor. tabii ki de az da olsa bunda da var ama fiyatta düşük bir ghosting olması çok büyük bir avantaj.