Samsung veya apple almalısın benceLenovo Yoga Tab ZAG60029TR nasıldır? Not alma performansı, yazılım desteği, ekranı bu fiyat için yeterli mi? Diğer seçeneklerim S10Fe ile Honor Pad v9.
Apple yanında kalem yok ve 60hz. iPhone kullanıyor olsam ekosistem için yinede alırdım belki. S10FE tft ekran olması vs kafamı karıştırıyor. Honor yada konudaki tableti alacağım gibi.Samsung veya apple almalısın bence
yani tablet işinde androide pek güvenmiyorum ben uzun süreli kullanım için apple çok iyi bir tercih kalem ekstra taksitle alınabilir ve evet 60hz ama Android işletim sistemi ile 120hz veya 90hz kullanacağıma 60hz ios kullanmayı tercih ederimApple yanında kalem yok ve 60hz. iPhone kullanıyor olsam ekosistem için yinede alırdım belki. S10FE tft ekran olması vs kafamı karıştırıyor. Honor yada konudaki tableti alacağım gibi.
yani trendyolda fln var tabi yansanayi ama onlar da sonsuz donguye sokuyor.Kalem ucu dışardan temin edilmiyor mu?
samsung satmiyor.Orjinali bulunmaz mı?
servislerden alınabiliyor diye biliyorum ama orijinal ekranda kullanmazsan çok aşınıyorsamsung satmiyor.
servisle yuz goz olunmaz uç icin.servislerden alınabiliyor diye biliyorum ama orijinal ekranda kullanmazsan çok aşınıyor