Asusun vardı onada bakılabilir lenovoda güzelDell G2722HS vs Legion Y27 30 Alınır Mı?
Bu iki ürün arasında kaldım beyler
Veya önerebilceginiz 27 inç ekran var mı acaba bugün yarın almam lazım artık pc kasa haftaya gelir
Yanlışlıkla açtım konu siliniyor mu?Asusun vardı onada bakılabilir lenovoda güzel
2 olarak spam konu açma
Hayır kalsın öyle muhtemelen uyarı yersin ama geçici zaten takmaYanlışlıkla açtım konu siliniyor mu?
Dellde güzel kanka fiyatına göreDell G2722HS vs Legion Y27 30 Alınır Mı?
Veya önerebilceginiz 27 inç ekran var mı acaba bugün yarın almam lazım artık pc kasa haftaya gelir
Burdakiler acımasız değil troll yapmadığım sürece çok zorlanmassın benim 9 oldu meselaÖğrenene kadar bı 5 tane yicem herhalde ya
Huh maşallah ya bu arada ekran seçimi ne kadar zormuş sistemi genel olarak araştırınca anlıyorsun hemen bu çok uğraştırdı hala karar veremedimBurdakiler acımasız değil troll yapmadığım sürece çok zorlanmassın benim 9 oldu mesela
Kullanıyorum bir sorun yaşamadım monitör olarakDell G2722HS vs Legion Y27 30 Alınır Mı?
Şu ana kadar 0 ceza yedim son uyarı hakkım kaldı sanırımHuh maşallah ya bu arada ekran seçimi ne kadar zormuş sistemi genel olarak araştırınca anlıyorsun hemen bu çok uğraştırdı hala karar veremedim
AMD hacı
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bı arkadaşım ısrarla ama ısrarla Asus diyor sebebi ne olabilir
Bu son attığın Asus iyi değil. Dell daha iyi hem panel kalitesi olarak hemde Asus ta asansör özelliği yok yani yukarı aşağı kaldıramıyor sun monitörü. Dell de hem o var hem daha kaliteli hem daha iyi teknik servisi mevcut. Dell ile lenovo nun arasındaki fark 500 TL yi aşıyorsa Dell i tercih edin, etmiyorsa lenovo.AMD hacı
Bı arkadaşım ısrarla ama ısrarla Asus diyor sebebi ne olabilir
https://www.itopya.com/asus-tuf-gam...ps-fhd-freesync-premium-gaming-monitor_u15043 şuna bı bakar misiniz