Lens Hakkında Sorularım var

Rotangar

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,120
Lens kullanan arkadaşlar senelerdir dalış yapıyorum her yaz.(Tüplü değil).Ama gözlük numaram şuanda 8 miyop 1 astigmat gibi bir şey epey yüksek yani.Önümdeki kocaman vatozları göremez oldum.Bu yüzdende dalış gözlüğü yaptırmak istedimde yer bulamadım.Bari diyorumki bir lens yaptırayım dalarken onu takarım.Daha önce hiç lens kullanmadım.Biraz bakayım dedim tek kullanımlık , günlük lensler falan varmış.Biraz aydınlatabilirmisiniz.Nasıl bi lens almalıyım.Gözlük gibi yıllarca kullanabileceğim tek lens falan yokmu.Ve bu numaralarda yaptırıcağım lensin fiyatları vesaire , nerden yaptırabilirim ?
Teşekkürler.

Lens suyla temas etmemeli. Kendi solusyonunda temizlenmeli. Yoksa gözünüz enfeksiyon kapar.

yıllarca kullanılan lensler yok aylık olanlar var gece yatmadan önce çıkarmak tavsiye ediliyor yoksa batma kızarıklık acı yapabilir yukarıdaki arkadaşın dediği gibi suya temas etmemesi önemli

Lens suyla temas etmemeli. Kendi solusyonunda temizlenmeli. Yoksa gözünüz enfeksiyon kapar.
Hocam lens takıp dalış gözlüğü takacağım su gelme olasılığı düşük ama 0 değil tabi

günlük kullan at lensler mevcut ama onlarada solüsyondan başka su temas etmemeli uzun yıllardır lens kullanan biriyim bende bi lensoptikal sitesine bakmanızı öneririm sıkıntınızı paylaşırsanız ordan yardımcı olurlar alışverişinizide kolaylkla yapabilirsinizhttps://lensoptikal.com/

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,211,385
Üyeler
195,615
Son üye
nuttermf
Geri