$ilent
80+ Titanium
- En İyi Cevap
- 2
- Reaksiyon skoru
- 19,480
bu tuhaf bir olay değil tak bi 4 daha 6gb la devamkeBütün tuhaf olaylar benim başıma geliyo
bu tuhaf bir olay değil tak bi 4 daha 6gb la devamkeBütün tuhaf olaylar benim başıma geliyo
gömülü rammi ?O nasıl oluyor![]()
Gömülü RAM olsa aygıt yöneticisinde filan gözükür bence.gömülü rammi ?
2. ram yuvasının farklı bi yerde olma ihtimali yok bazen anakart üreticileri şaşırıp farklı şeyler yazabiliyor sen en iyisi cpu-z indirip ordan bellek kısmına bak eyer 2. slot bölümü açık ise 2. slot ozm gerçekten vardır.Bilgisayarın icini temizlemek icin actım pcde 4 gb ram var ve tek slot
Ram slotunun altına üstüne baktım yok
Pc nin görev yöneticisinde 2 tane slot oldugunu gösteriyor ama icinde tek bitane var diyeri işlemcinin yada ekran kartının orlarda olabilirmi.
Elimde 2 gb ram daha var takıcam ama yer yok başka bi yerde olma ihtimali varsa lütfen söyleyin pc nin işlemcisini yılda 1 kere temizlemek icin acıyorum ama diyer yerleri acmak istemiyorum bozarım felen filan diye lütfen yardım 4 gb qrtık yetmiyor 1 gbyi zaten pc kullanıyor geriye 3 gb 2 daha olsa cok iyi olur lütfen yardım
aslında bir slot olarak gözüküyor fakat gömülüden kastım mesela ekran kartı chipleri laptoplarda genelde anakartın direk üstündedir ya onun gibi.Gömülü RAM olsa aygıt yöneticisinde filan gözükür bence.
Olabilir bende de 4 RAM slotu gözüküyoraslında bir slot olarak gözüküyor fakat gömülüden kastım mesela ekran kartı chipleri laptoplarda genelde anakartın direk üstündedir ya onun gibi.
benimde aynı şekil b450 anakart 2 slot var 4 slot diyorOlabilir bende de 4 RAM slotu gözüküyor![]()
aynen 6gb oldu daha ne devamkeeeOmeraydo haklı diyer ramı o yere gizlemişler bildiginiz bide ters takmışlar herhalde bişey belli deyil aklıma hic gelmedi ama sonucta 6 gb oldu