Leptop 2 ci ram slotu nerede

Ramin üstünde kare siyah tam 8 adet var
Üstünde 4 gb yazıyo kücük bi kağıdın üstünde

Burada iki slotu seçebiliyor musunuz? seçebiliyorsanız sizinki ile aradaki fark nedir? kontrol edin.

Opera Anlık Görüntü_2020-03-26_131403_www.google.com.tr.webp

Bilgisayarın icini temizlemek icin actım pcde 4 gb ram var ve tek slot
Ram slotunun altına üstüne baktım yok
Pc nin görev yöneticisinde 2 tane slot oldugunu gösteriyor ama icinde tek bitane var diyeri işlemcinin yada ekran kartının orlarda olabilirmi.
Elimde 2 gb ram daha var takıcam ama yer yok başka bi yerde olma ihtimali varsa lütfen söyleyin pc nin işlemcisini yılda 1 kere temizlemek icin acıyorum ama diyer yerleri acmak istemiyorum bozarım felen filan diye lütfen yardım 4 gb qrtık yetmiyor 1 gbyi zaten pc kullanıyor geriye 3 gb 2 daha olsa cok iyi olur lütfen yardım
2. ram yuvasının farklı bi yerde olma ihtimali yok bazen anakart üreticileri şaşırıp farklı şeyler yazabiliyor sen en iyisi cpu-z indirip ordan bellek kısmına bak eyer 2. slot bölümü açık ise 2. slot ozm gerçekten vardır.

Gömülü RAM olsa aygıt yöneticisinde filan gözükür bence.
aslında bir slot olarak gözüküyor fakat gömülüden kastım mesela ekran kartı chipleri laptoplarda genelde anakartın direk üstündedir ya onun gibi.

Omeraydo haklı diyer ramı o yere gizlemişler bildiginiz bide ters takmışlar herhalde bişey belli deyil aklıma hic gelmedi ama sonucta 6 gb oldu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,194,770
Üyeler
189,720
Son üye
Himaer
Geri