Letgodan 850tl ye blackshark v2 alınır mı

tsuki

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
164
selamlar letgodan suan piyasa değerinin 1200tl olduğu almayı düşündüğüm kulaklığı 850tl ye buldum pazarlık yapabilirsem 800yl ye kadar düşürmek istiyorum kullanıcının satılmış 5 6 ilanı daha var sizce alınır mı

Ben kulaklık anakart ekran kartı ikinci el alma taraftarı değilim. Adam bozuk olsada bir şeyi olsada söylemiyor. Bana göre sıkıntılı

Ben kulaklık anakart ekran kartı ikinci el alma taraftarı değilim. Adam bozuk olsada bir şeyi olsada söylemiyor. Bana göre sıkıntılı
Herkes öyle değil. Sohbet edip sorularınızı sorun. Benim gibi birine denk gelme olasılığınızda var. İstanbulda yaşıyorum ama letgodan çok kargo yolladım doğu bölgelerine. İnciğini cıncığını sorun. Karşınızdaki sıkılmadan cevaplıyorsa olumsuz yanlarından da bahsediyorsa ürünün zaten güvenilir biridir genelde.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bu arada kulaklık alınabilir ama şu ince teller cidden sağlam durmuyor. V2x i kuzenime almıştık. Eğer aynı madde aynı şekil deyse pek güven vermedi bana. Fiyat iyi bu arada.

Herkes öyle değil. Sohbet edip sorularınızı sorun. Benim gibi birine denk gelme olasılığınızda var. İstanbulda yaşıyorum ama letgodan çok kargo yolladım doğu bölgelerine. İnciğini cıncığını sorun. Karşınızdaki sıkılmadan cevaplıyorsa olumsuz yanlarından da bahsediyorsa ürünün zaten güvenilir biridir genelde.

Bu arada kulaklık alınabilir ama şu ince teller cidden sağlam durmuyor. V2x i kuzenime almıştık. Eğer aynı madde aynı şekil deyse pek güven vermedi bana. Fiyat iyi bu arada.
v2x ile v2 arasinda kablo kalitesi pedi falan neredeyse çoğu şey farklı ve en buyuk fiyat farkıda büyük ihtimal THX desteği ve v2 de kendi ses kartının olması

Senin gibi birisine denk gelmezsem ne olacak :D Daha bu hafta 6700 XT sarı siteden ikinci el alayım dedim adam bana mining yapmadım diyor. Diğer ilanları kart dolu mining yapıldı yazmış. 3 Gün yazmadım adama aynı kartı 7 aydır mining de diye güncellemiş ayip valla. Tırstım o yüzden

adam bulunduğum şehirde yaşıyor yani ürünü buluşup alıcam

selamlar letgodan suan piyasa değerinin 1200tl olduğu almayı düşündüğüm kulaklığı 850tl ye buldum pazarlık yapabilirsem 800yl ye kadar düşürmek istiyorum kullanıcının satılmış 5 6 ilanı daha var sizce alınır mı
2 yıldır ikinci el ürün satıp alırım.
Bir kere bile sorun yaşayıp yazan olmadı veya ben aldığım ürün ile sorun yaşamadım.
Hatta mousem bozuldu, servis değişim yapıcaktı ama elimizde ürün yok aldığınız yerden para iadesi alın dedi.
Amazonda hesabın sahibinin istemesi lazım dedi. Aradan 1 yıl geçmiş olmasına rağmen satıcı yardım etti ve onun hesabına yatan parayı bana eksiksiz havale etti.
Evet dolandırılanlar çok var ama gerçekten iyi niyetli insanlarda var.
İlk soruna gelirsek fazla yıpranmamış ise alınır.

Senin gibi birisine denk gelmezsem ne olacak :D Daha bu hafta 6700 XT sarı siteden ikinci el alayım dedim adam bana mining yapmadım diyor. Diğer ilanları kart dolu mining yapıldı yazmış. 3 Gün yazmadım adama aynı kartı 7 aydır mining de diye güncellemiş ayip valla. Tırstım o yüzden
Olasılığın var dedim zaten. Genelde güvenilir olurlar dedim. Garanti konuşmadım ki. Tamamen sizin kurnazlığınıza kalmış bi durum. Ürünü iyi tanımanız da gerekiyor. Bilmediğiniz bir şey alırken kazıklanmak mübahtır.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,173
Üyeler
192,630
Son üye
imdisaster
Geri