serhatkara34
80+ Bronze
- Konu Sahibi Konu Sahibi
vade farksız 3 taksit yapılıyor belki oradan kurtarırsınYine paramızın olmadığına üzüldüğümüz bir başka indirim
vade farksız 3 taksit yapılıyor belki oradan kurtarırsınYine paramızın olmadığına üzüldüğümüz bir başka indirim
ram ikinci elde zor satılıyor aga çok lazım değilse kullanmaya devam et boşver2x8 cl32 6000mhz ram var acaba alsam mı
attıgınız ram i alıcam faakt öde derken lutfen kupon kodu girin diyor?tama mf5leyince duzeldibunu incele https://www.itopya.com/gskill-32gb-...00mhz-cl32-ddr5-14v-beyaz-dual-kit-ram_u23928
bu linkide incele
RAM (Bellek) Modelleri En Uygun Fiyatlarla - ITOPYA
Bilgisayar ve Notebook için RAM modelleri en iyi fiyat avantaji ve taksit imkanlari ile ITOPYA.COM'da. RAM modellerini incele, sana uygun olani satin al.www.itopya.comMesaj otomatik birleştirildi:
bir problem olmuş olabilir evde başka bir telefondan üye olmayı deneyebilirsin sorun düzelir
Zor ya. Elim biraz sıkışık şu sıralar. Önümüzdeki indirimlere bakacaz...vade farksız 3 taksit yapılıyor belki oradan kurtarırsın
başka bir cihazdan dene istersen banada olmuştu o bir kaç kere kredi kartı odeme kısmı gelmiyordu nasıl çözdüğümü hatırlamıyorum ama alıanbilir durumda şuan buna emin olabilirsinattıgınız ram i alıcam faakt öde derken lutfen kupon kodu girin diyor?
tam anakart modelini yazarmısın ram uyumluluğunu kontrol edelimattıgınız ram i alıcam faakt öde derken lutfen kupon kodu girin diyor?tama mf5leyince duzeldi
rog b650abaşka bir cihazdan dene istersen banada olmuştu o bir kaç kere kredi kartı odeme kısmı gelmiyordu nasıl çözdüğümü hatırlamıyorum ama alıanbilir durumda şuan buna emin olabilirsin
Mesaj otomatik birleştirildi:
tam anakart modelini yazarmısın ram uyumluluğunu kontrol edelim
teşekkür edeirm kral 1haftadır ram arıyordum
aga senin ramlerde güzel aldıysan uğraşmaPatriot Viper Venom 32 GB (2x16) 6800 MHz DDR5 CL34 PVV532G680C34K Ram
almıştım geçmeye değermi diye düşündüm aldıktan sonra denk gelir zaten.
buda iyidir ya
hayırlı olsun güzel ürün tam fiyat performans çipleri en iyi çip zaten üzmezgeçen hafta aldım bende bu fiyata yine vatan da indirim vardı dün elime geçti güzel kargolama ürün çok iyi ben araştırıp almıştım indirim de üstüne geldi alıcak olan herkeze hayırlı olsun