❌İndirim Bitti! LG 23.8″ IPS 1MS 144MHZ 1,999.00₺

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Reaksiyon skoru
8,346
Dün gece baktığımda mağaza satışı vardı.şimdi Web’e açmışlar.hemen aldım.bu fiyata tn var ips için güzel fiyat.

Müşterim için aldım, çok iyi denk geldi. Bütçe kısıtlıydı. razer mini mouse ve monitörde aldım ama klavyeye karar veremedim. Cynosa lite mı yoksa v2 mi alsam diye düşünüyorum. Yarın kendine sorayım bitmezse.
Tşkler.

Müşterim için aldım, çok iyi denk geldi. Bütçe kısıtlıydı. razer mini mouse ve monitörde aldım ama klavyeye karar veremedim. Cynosa lite mı yoksa v2 mi alsam diye düşünüyorum. Yarın kendine sorayım bitmezse.
Tşkler.
hayırlı olsun hocam rica ederim

Valla kader mi bilmiyorum zaten Türk milleti olarak 7 yılda bir anca monitör alabiliyoruz onda da sürekli şansıma Lg aldım şans mıdır bilemem 2k monitörümden gayet memnunum

Çok çok iyi fiyat.

Şaka demi bu. Daha 1 saat önce 2900 TL'ye asus vg249q almistim taksitli olarak

lg kötümü hocam tam anlayamadım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

al sat yapılır mı sizce
Yok kötü demek istemedim 7 yılda bir monitör alabiliyoruz ne zaman monitör baksam hep bir LG gözüme takılıyor fiyat performans açısından hiç daha iyisini bulamıyorum demek istemiştim :D

bende şuan aoc c24g1 var, ayakları çok yer kaplıyor, LG'yi mi alsam acaba? hoperlörü de var galiba

Yok kötü demek istemedim 7 yılda bir monitör alabiliyoruz ne zaman monitör baksam hep bir LG gözüme takılıyor fiyat performans açısından hiç daha iyisini bulamıyorum demek istemiştim :D
he pardon ilk kısmı anlamışım fakat son kısmı yanlış anlamışım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,747
Üyeler
185,794
Son üye
xBuio
Geri