Knk amozondaki yorum seninmiGeçen yıl Kasım indirimlerinde almıştım. Sorunsuz ve şu an kullanıyorum. Amazon'dan alacağın için geldiğinde ghosting ve ölü pixel testlerini kendiniz yapın bir sorun varsa iade veya değişiminde bir problem olacağını sanmıyorum.
Yok, 25 Ocak'ta yorum yazan Burak ben değilim. Ben 7.500 TL'ye Hepsiburada'dan almıştım ve cihaz hatasız geldiKnk amozondaki yorum seninmi
Knk 8bit +frc mi yoksa direk 10bitmi sitede 10bit yaziyo kafamı karıştıran noktadan biride bu gercek 10bit panelin bu fiyatta olmasiYok, 25 Ocak'ta yorum yazan Burak ben değilim. Ben 7.500 TL'ye Hepsiburada'dan almıştım ve cihaz hatasız geldi
Birde vesa desteği nasil acaba bazıları çok küçük demisKnk 8bit +frc mi yoksa direk 10bitmi sitede 10bit yaziyo kafamı karıştıran noktadan biride bu gercek 10bit panelin bu fiyatta olmasi
Özelliklerde 8 bit olarak gözüküyor. (+frc) Vesa desteğine gelecek olursak; ben şu an masaüstü kendi stand'ı üzerinde kullanıyorum. Duvar monteye uygun diye tahmin ediyorum denemedimKnk 8bit +frc mi yoksa direk 10bitmi sitede 10bit yaziyo kafamı karıştıran noktadan biride bu gercek 10bit panelin bu fiyatta olmasi
Mesaj otomatik birleştirildi:
Birde vesa desteği nasil acaba bazıları çok küçük demis
guzume dırek hz ın kusuratlı yazması carptıÖzelliklerde 8 bit olarak gözüküyor. (+frc) Vesa desteğine gelecek olursak; ben şu an masaüstü kendi stand'ı üzerinde kullanıyorum. Duvar monteye uygun diye tahmin ediyorum denemedim
tesekkurlerNeden küsüratlı ben de bilmiyorum Ürünün merak ettiğin bilgilerini de bırakıyorum.
düzeltildi bu monitöre güncelleme yap birde driveraeğer nvidia kullanıyorsan lg monitör alma
şuan nvidia forumda bu sorunu bende dahil yaşıyan var
Redditteki şeylerin aynısını yaptım benim monitörüm cidden acayip eski lg flatron w2243s 60hz tn panel en sonki driverı 2009 monitöre daha başka güncelleme filan yapamıyorum sistemimde 1 tane sorun olmamasına rağmen fps drop yiyorum birde 2 farklı vga 2 farklı dönüştürücü ile denedim daha farklı fps droplar oluşuyor biri kaliteli olan biri kalitesiz olandüzeltildi bu monitöre güncelleme yap birde drivera
Çoğu kişi monitör çözmez diyor ama başka seçenek yokdüzeltildi bu monitöre güncelleme yap birde drivera
10bıt 165 hz verıyo sa ıyıdır knk dıger modellerde 10bıt acınca hzı dusurmen geregıyor mesela 165hz se 120 veya 144hz gıbıBu arada yanlış bilgilendirme olmasın. Bu konularda çok profesyonel değilim. Şimdi senin için cihazın bit derinliğine bakarken aslında Nvidia panel üzerinden ayar sayesinde direkt 10bit'e çekebildim.(İlk defa bu ayarı kurcaladım) En son ayarlarım şu şekilde.
knk sende monıtorden warmı menunmusundüzeltildi bu monitöre güncelleme yap birde drivera
Redditteki şeylerin aynısını yaptım benim monitörüm cidden acayip eski lg flatron w2243s 60hz tn panel en sonki driverı 2009 monitöre daha başka güncelleme filan yapamıyorum sistemimde 1 tane sorun olmamasına rağmen fps drop yiyorum birde 2 farklı vga 2 farklı dönüştürücü ile denedim daha farklı fps droplar oluşuyor biri kaliteli olan biri kalitesiz olan
hayır bu modelden yok lg marka vardı memnumdum ondan da ama buda iyi bir monitör gibi10bıt 165 hz verıyo sa ıyıdır knk dıger modellerde 10bıt acınca hzı dusurmen geregıyor mesela 165hz se 120 veya 144hz gıbı
Mesaj otomatik birleştirildi:
knk sende monıtorden warmı menunmusun