asmarena6
80+ Bronze
Dahası
Çokta indirimli mük gelmedi var mıdır alttakinden farkı
en basitinden yükseklik ayarı farkı var, lg 11 cm daha yukarda oluyor ki çok önemli özellik, ek olarak tasarımlar arasında dağlar kadar fark var ve satıcı amazon olduğu için ölü piksel olsa iade almayan diğer satıcılara göre kolaylık sağlarÇokta indirimli mük gelmedi var mıdır alttakinden farkı
Viewsonic hdr10 (10 bit (8 bit + FRC) ). LG hdr 8.Çokta indirimli mük gelmedi var mıdır alttakinden farkı
Biraz araştırarak bakın. Fiyat cok iyi ancak parlaklık değeri, renkler konusunda bazı şikayetler var internette. Malum paramızın değeri epey düştü ve zor kazanılıyor. Dikkatli araştırmakta fayda var.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Viewsonic hdr10 (10 bit (8 bit + FRC) ). LG hdr 8.
Viewsonic parlaklık 350 c/d, LG 250 c/d
Viwesonic 1ms mprt, LG 1ms gtg
Viewsonic pivot özelliği yok. LG pivot özellikli.
İlk bulabildiğim farklar bunlar.
Hayır led.Nanoips mi bu
Bende şimdi baktım ama sabit ayak va panelmişHayır led.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bakın ne buldum. Kafaları karıştıralım biraz daha
Philips Momentum 27M1N3500LS
Bence yok be dostum. 10 bit paneli kullandıysan daha aşağısı tat vermeyebilir. Kaldı ki senin panel BOE Display üretimi . Memnunsan hiç değiştirme.LG UltraGear 27GL850-B bu modelden geçmeye gerek varmı
LG UltraGear 27GL850-B Monitör
LG UltraGear 27GL850-B Monitör detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
bence değiştirmene gerek yokLG UltraGear 27GL850-B bu modelden geçmeye gerek varmı
LG UltraGear 27GL850-B Monitör
LG UltraGear 27GL850-B Monitör detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
bence alBilemedim şimdi monitör alacaktım alsam mı ikinci elde mi baksam
Alınır mı hocam böyle bir monitor kovalıyordum