Neler Yeni

LG Telefon piyasasından ÇEKİLİYOR!

Sami Järvi

80+ Silver
Arkadaşlar kesin bilgi 2022 de ayrılıyorlar :/ yabancı basınlar

Mesaj otomatik birleştirildi:

Zamanında G2 cihazını kullanmıştım. Sevdiğim bir marka ama bence telefon konusunda son zamanlarda rakiplerine yetişemedi.
benim de ilk telefonum g2 idi zamanının en iyi telefonlarındandı
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bir an üzüldüm ilk telefonum LG G2 idi LG sonradan telefon konusunda sıkıntılar yaşasa da yine de inovatif tasarımlarla birçok kez karşımıza çıktı . Siz ne düşünüyorsunuz ?
https://www.teknolojioku.com/mobil/...isinden-cekiliyorlar-6058458336684509b524a748

Derek Pappalardo

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,292
İsim
Derek
İlgilendiği Kategoriler
Bioshock, Mark of the Ninja
Hem G3'ü hem G4'ü çıktığı zaman kullandım, ikisinde de anakart arızası meydana geldi garanti bitmeden. Garantiye yolladım su almış dediler, halbuki nemde bile kalmamıştı. Hakem heyetine verdim ve bilirkişi inceledi, sıvı teması yok dedi. Garanti de sonradan kabul etti kronik bir sorun olduğunu. Dino Hunter oynarken alev alıyordu ama güzel kamerası vardı rahmetlinin, kronik sorundan gitti. G5 ve sonrası hiç ilgimi çekmemişti, git gide daha da dibe batıyor görünüyordu. Bence geç bile kaldı çekilmek için.

Sami Järvi

80+ Silver
Hem G3'ü hem G4'ü çıktığı zaman kullandım, ikisinde de anakart arızası meydana geldi garanti bitmeden. Garantiye yolladım su almış dediler, halbuki nemde bile kalmamıştı. Hakem heyetine verdim ve bilirkişi inceledi, sıvı teması yok dedi. Garanti de sonradan kabul etti kronik bir sorun olduğunu. Dino Hunter oynarken alev alıyordu ama güzel kamerası vardı rahmetlinin, kronik sorundan gitti. G5 ve sonrası hiç ilgimi çekmemişti, git gide daha da dibe batıyor görünüyordu. Bence geç bile kaldı çekilmek için.
doğrudur özellikle g4 te anakartsal sıkıntı çok çıktı g5 te hayalet ekran baş yaktı

Derek Pappalardo

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,292
İsim
Derek
İlgilendiği Kategoriler
Bioshock, Mark of the Ninja
doğrudur özellikle g4 te anakartsal sıkıntı çok çıktı g5 te hayalet ekran baş yaktı

Deri kapakla vb. gelen tasarımsal zirveden yere çakıldıkları yetmezmiş gibi bir de ecinniler, hayaletler bilimum varlık geziyordu ekranda. G2 ve G3'ün gazıyla satılır ne de olsa dediler ellam.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,539
Üyeler
164,692
Son üye
brkdrk
Top Bottom